CHP'de yaprak dökümü başladı. Bir danışmanın daha görevi sona erdi. Hacer Foggo: Genel Başkan danışmanlığım sona erdi

CHP 38'nci Kurultayı'nda genel başkanlığa Özgür Özel'in seçilmesinin ardından bir danışmanın daha görevi sona erdi. Yoksulluk üzerine çalışmalarıyla bilinen Hacer Foggo, CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörlüğü ve genel başkan danışmanlığı görevinin sona erdiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de yaprak dökümü başladı.  Bir danışmanın daha görevi sona erdi. Hacer Foggo: Genel Başkan danışmanlığım sona erdi

CHP’de hafta sonu yapılan Kurultay  partinin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. Yaşanan genel başkan değişimi ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarının da görevinin sonu anlamı taşıyor.

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olan Hacer Foggo sosyal medya hesabından görevinin sonlandığını duyurdu.

Foggo paylaşımda “2021 yılından beri gönüllü olarak çalıştığım ve tüm şehirlerdeki yoksul mahallelerden gelen sorunları, önerileri ve saha ziyaretlerimizi raporladığım, çözümü için geliştirdiğimiz politika önerileri için genç arkadaşlarımla ve sorunu yaşayanlarla koşturduğumuz CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörlüğüm, Genel Başkan danışmanlığım ile birlikte sona erdi” ifadelerini kullandı.

Foggo “Yoksullukla mücadele bitmedi. Çocukların yoksulluk döngüsünden çıkması için 20 yıl nasıl mücadele ettiysem aynı şekilde mücadelem devam edecek” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin