CHP Sakarya'da 'değişim' depremi. Peş peşe istifa ettiler. Emel Akçil ve Yiğit Ömer Üdemiş CHP'deki görevlerini bıraktı

CHP'de değişim tartışmaları sürerken Sakarya'da peş peşe istifalar geldi. CHP Sakarya Gençlik Kolları İl Başkanı Emel Akçil ve Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yiğit Ömer Üdemiş sosyal medyadan açıklama yapıp 'değişim' isteyenlere tepki olarak istifa ettiklerini açıkladılar.

Google Haberlere Abone ol
CHP Sakarya'da 'değişim' depremi. Peş peşe istifa ettiler. Emel Akçil ve Yiğit Ömer Üdemiş CHP'deki görevlerini bıraktı

CHP, 4-5 Kasım'daki olağan kurultaya doğru giderken 'değişim' tartışması da yaşanmaya devam ediyor.

CHP Sakarya Gençlik Kolları İl Başkanı Emel Akçil sosyal medya üzerinden yaptı açıklamada 'değişim' isteyenlere yönelik sert eleştiri bulundu ve görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Emel Akçil yaptığı açıklamada, "CHP Sakarya Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Kaybetmemek uğruna kötülükte sınır tanımayan ve bunu başarı gibi görenler; Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Koltuk için pazarlık yapanlara değişim ve iktidar yolunda başarılar dilerim." ifadesini kullandı.

Bu istifadan sonra bir ayrılık da yönetim kurulundan geldi.

Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yiğit Ömer Üdemiş, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada "30 Ekim 2023 tarihi itibariyle Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kötülükte sınır tanımayan, insan harcamayı bir şiar haline getiren, değişim adı altında çeşitli pazarlıklara oturan bazı yöneticilere iktidar yolunda başarılar diliyorum." denildi. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin