Cem Ceminay'dan alkol yasağına tepki: "Toptan alınabiliyor mu?"

Saat 22:00'dan sonra alkollü içeceklerin satışının yasaklanması sosyal medyanın da gündeminde.

Google Haberlere Abone ol
Cem Ceminay'dan alkol yasağına tepki: "Toptan alınabiliyor mu?"

Dün TBMM'de alınan karara göre artık akşam 22:00'dan sonra içki satışı yapılmayacak. Sosyal medyada bir çok kullanıcı bu karara tepki gösterdi.



Ünlü radyo ve televizyon programcısı Cem Ceminay'da twitter hesabından "Alkollü içkilerin saat 22.00-06.00 arasi perakende satisi yasaklanmis! Toptan alinabiliyor mu acaba? Kasa kasa yani" yazarak kararı eleştirdi.



Oyuncu Necmi Yapıcı da, konuyla ilgili twitter hesabına "Yasaklar oyununu bu aralar tekrar oynamak lazım Tam zamani. Ama yasaklar ile ilgili oyun yapmak da yasak olabilir iyi araştırmak lazım" yazdı.



Gazeteci Zeynel Lüle ise kararın Avrupa basınında ilgi uyandırdığı ifade etti şu twetleri attı: "Alkol yasağına Avrupa basını çok büyük ilgi gösterdi. TBMM kararı geç saatteydi ama, neredeyse konu tüm basın organlarında yer alıyor.Turizm rekabetindeki ülkeler, Türkiye'den turist kapmanın fırsatını buldular. Kaçınılmaz, alkol yasağı turizmi olumsuz etkileyecekAvrupa basını, THY'deki alkol yasağı, kırmızı ruj gibi konuları da hatırlatıp, TBMM'nin alkol kararını değerlendiriyor.Başbakan, 'dindar nesil istiyoruz' demişti. Şimdi de 'kafa kıyak gezen nesil istemiyoruz' diyor. Ortası yok"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin