Çay içmeye gitti, Bilal olarak çıktı!

Şarkıcı Kutsi, Huzur Sokağı dizisine nasıl dahil olduğunu anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Çay içmeye gitti, Bilal olarak çıktı!

Radyo Turkuvaz’da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan şarkıcı ve oyuncu Kutsi, Huzur Sokağı dizisine oyuncu olarak nasıl katıldığını anlattı.



ÇAY İÇMEYE GİTTİM HUZUR SOKAĞININ BİLAL’İ OLDUM!



Hopdedik Ayhan’ın sorduğu “Huzur Sokağında Bilal karakteri ile çok sevildin. Bu rol seni nasıl buldu?” sorusuna şarkıcı şu cevabı verdi:



"Huzur Sokağı’nın yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor. Ben bi vakit ona çay içmeye gittim. Ne haber abi nasılsın falan derken o ‘ne yapalım valla bizde Huzur Sokağı’na hazırlanıyoruz’ dedi. Bende ona ‘hayırlı olsun bende albüme yoğunlaştım’ falan dedim. Oda ‘dizi güzel olacak ama Bilal diye bir karakter var onu bulamadık’ deyince karakteri bana anlatmaya başladı. Bende ‘ aa ne güzel karakter inşallah uygun oyuncuyu bulursun’ dedim.Yani o an Huzur Sokağı’ndan ne  bana teklif var nede benim aklımda yeni bir dizi .Oradakiler ‘ya bu Bilal karakteri  tam Kutsi’ye göre bir rol’ falan deyince Şenol Sönmez ‘yok yahu zaten adamın albüm çalışması var’ dedi.Sonra ben ‘kim bu Bilal bi bakayım senaryodan’ deyince olay gelişti. Okudukça sahneler gözümde canlandı.Sayın yönetmenimle göz göze geldik.Ve o gün Kutsi olarak çay içemeye gittiğim mekandan Huzur Sokağı’nın Bilal’i olarak ayrıldım."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin