Campaign Türkiye dergisi birinci yaşını kutluyor

Lift Content Factory tarafından yayınlanan Campaign Türkiye, birinci yılını özel sayıyla kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
Campaign Türkiye dergisi birinci yaşını kutluyor

Ocak ayında yayınlanan 408 sayfalık Campaign Türkiye 1’inci Yıl Özel Sayısı’nda reklam, medya, halkla ilişkiler ve pazarlama iletişimi çerçevesinde derin bir içerik ve detaylı analizler okuyucuları bekliyor.



Campaign Türkiye 1’inci Yıl Özel Sayısı’nda 3 özel araştırma yer alıyor.



Araştırmalar arasında “Tüketicilerin 2012’de en beğendiği reklamlar ve markalar, 2012 web kullanım trendleri ve pazarlama yöneticilerinin 2013 yatırım anketi” bulunuyor.



Ayrıca 2013 Trend Raporu ve Sektörel Beklenti Analizleri’nin yanı sıra dünyanın en bol ödüllü kreatif reklamcılarıyla özel röportajlar Campaign’in sayfalarında yer alıyor:




Leo Burnett Worldwide Kreatif Başkanı Mark Tutssel


Publicis Worldwide Uluslararası Kreatif Direktörü Erik Vervroegen


DDB Global Kreatif Başkanı Amir Kassaei


Ogilvy&Mather Worldwide Kreatif Başkanı Tham Khai Meng


BBH kurucusu efsane reklamcı Sir John Hegarty




Campaign Hakkında 



Campaign, İngiltere ve ABD’de 1968 yılından bu yana İngiltere’nin en büyük bağımsız yayın kuruluşu Haymarket tarafından yayınlanıyor. Campaign dergisinin ayrıca 19 ülkede yayınlanan Asya Pasifik, 12 ülkeyi kapsayan Ortadoğu ve Hindistan edisyonları bulunuyor.



1 Ocak 2012’den itibaren Lift Content Factory tarafından yayınlanan Campaign Türkiye, Campaign ailesinin “ilk İngilizce olmayan edisyonu” özelliğini taşıyor.



Campaign Türkiye Dergi, web (www.campaigntr.com) ve tablet versiyonu olarak 3 farklı mecrada yayınlanıyor. Haymarket Business Media bünyesindeki “Brand Republic” ailesinde Campaign dışında Mediaweek, PRWeek, PrintWeek, Marketing, Media, Medical Marketing Media(M&MM) Revolution, Event, Conference&Incentive Travel ve Direct Marketing yayınları bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin