Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D

Camdaki Kız, her hafta yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, bu dönem ikinci sezonuyla ekranlara damga vurdu. Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Gülcihan ve Rafet’in evlilik yıldönümü kutlamasında yayınlanan görüntüler konağın karışmasına neden oluyor. İşte Camdaki Kız 17. bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D

Camdaki Kız, dün akşam yayınlanan 17. Bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldığı Camdaki Kız’ın son bölümünde; Sedat ve Cana’nın görüntüleri Rafet ve Gülcihan’ın evlilik yıldönümü kutlamasında herkes tarafından görülür. Bu durum konağı karıştırırken, Cana ise olanlardan sonra ilişkiyi bitirme kararı alıyor. Camdaki Kız’ın yayınlanan son bölümünü izlemek isteyenler için, 17. Bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Camdaki Kız 17. Bölüm izleme linki!
 
CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜMDE NE OLDU?

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D

Feride, Alp'in Sedat ve Cana'nın ilişkisini itiraf etmesinin ardından Alp'i evinden uzaklaştırır. Sedat'ın Cana'yla olan ilişkisinin devam ettiğini öğrenmesi Feride'yi çileden çıkarır. Kızının mutluluğunu bozmamak için ihaneti saklama kararı alan Feride, Cana'yı dize getirmeye çalışır.

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D - Resim : 2

Ancak Alp, boşanmaya ve ihaneti Nalan'a söylemeye kararlıdır. Cana, Alp’i susturabilmek için Feride ile iş birliği yapmak durumunda kalır. Nalan’ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardır.

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D - Resim : 3

Cana ve Alp’in boşanma haberlerinin basında duyulması konakta gerginlik yaratırken, Nalan dışında herkes işin aslını bilmektedir. Selen, Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35’inci yıl için Gülcihan’a sürpriz olacak bir parti düzenler. Partinin sonunda ise herkesi başka bir sürpriz beklemektedir.
 
CAMDAKİ KIZ 17. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D - Resim : 4

Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35. yıl kutlamasında yayınlanan görüntüler, Rafet’in fenalaşmasına ve Koroğlu konağının iyice karışmasına neden olur. Sedat, Cana ile görüntülerini yayınlatanın Selen olduğunu düşünür. Rafet, görüntüleri izlemenin ardından soluğu Cana'nın evinde alır.

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D - Resim : 5

Cana'ya haddini bildirmek isteyen Rafet, Cana'yı kızını örnek vererek uyarıyor. Rafet'in karşısında utanan Cana, Nalan'a yaptıkları ihaneti düşünüyor. Bu sırada Cana'yı arayan Sedat babasının orada olduğunu bilmeden rahat rahat konuşuyor. Sonunda Cana bu ilişkiyi bitirme kararını açıklıyor.

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D - Resim : 6

Selen'in şirketin başına geçeceğini Levent'e söylemesiyle sırlar ortaya çıkıyor. Levent, görüntüleri kendisinin yayınlattığını itiraf eder. Levent'in kardeşine karşı yaptığı bu hamleye öfkelenen Selen, Rafet'e her şeyi itiraf etmek ister. Ancak Levent'in bebek yalanı tehdidiyle karşı karşıya kalır.

Camdaki Kız 17. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 17. Bölüm izle Kanal D - Resim : 7

Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için farklı yollara başvururken, Hayri de aklından Nalan’ı atamaz. Feride ve Adil ile uzun yemeğe çıkan Nalan, geçmişi sorgulamayı bırakmaz ve Feride’ye sorular sorar. Rafet’in şirket geleceği için vereceği kararlar şekillenir, ancak evlatlarını yine bir sürpriz bekler.

Camdaki Kız 17. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin