Bülent Şakrak: Seni hiç bırakmayacağım. Boşanacakları konuşulan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'den romantik sözler

Bülent Şakrak ile boşanacağı yönündeki iddiaları Ceyda Düvenci yalanlamıştı. 46'ncı yaşına giren Ceyda Düvenci'ye eşi Bülent Şakrak'tan romantik bir kutlama mesajı geldi. Eşinin doğum gününü romantik ve duygusal bir mesaj ile kutlayan Şakrak, Düvenci'ye "Seni gerçekten çok seviyorum, seni hiç bırakmayacağım. İyi ki doğdun çocuklarımın annesi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Şakrak: Seni hiç bırakmayacağım. Boşanacakları konuşulan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'den romantik sözler

Ceyda Düvenci, dün 46'ncı yaşına girdi. Eşinin doğum gününü romantik bir mesaj ile kutlayan Şakrak, Düvenci'ye "Seni gerçekten çok seviyorum, seni hiç bırakmayacağım. İyi ki doğdun çocuklarımın annesi" diyerek ilan-ı aşk etti.

2015'te nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın son dönemde evliliklerinde sorun yaşadığı öne sürümüş, çiftten uzun bir süre açıklama gelmemişti. 

İddiaların ardından Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından bir video paylaşıp ayrılık iddialarını net bir dille yalanlamıştı.

Bülent Şakrak: Seni hiç bırakmayacağım. Boşanacakları konuşulan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'den romantik sözler

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ceyda Düvenci, "Artık sessiz kalmamak gerektiğini fark ettim. Bugün yine saçma sapan haberler çıkmış… O kadar zor zamanlardan geçiyoruz ki, böyle şeylere cevap vermemek gerektiğini düşünen bir taraftaydım. Yaşadığımız hayat belli, ne olduğumuz belli, ne yaptığımız belli ama bakıyorum bunun sonu gelmiyor. Hemen minicik bir açıklama yapmak istiyorum. Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok. Hani düşündüğünüz gibi durumlar söz konusu bile değil. Ağzıma bile almak istemediğim durumlar" demişti.

"6 AYDIR BİRBİRİMİZİ ÇOK GÖREMİYORUZ"

Bülent Şakrak'ın iş için 6 aydır Selimiye'de olduğunu ve sık sık görüşemediklerini ifade eden Ceyda Düvenci, "Tabii ki evliliğin içinde anlaşamadığımız günler olur, anlaştıkça daha da güçlenirsiniz ama şöyle durum var. Bülent Selimiye'de 6 aydır dizi çekiyor. Haftada bir gün zar zor geliyor, çok yorgun oluyor… Çok yoğun bir projenin içinde 6 aydır ve o yüzden bizi çok göremiyorsunuz birlikte açıkçası ama aslında gören de görüyor" diye konuşmuştu.

"MUTSUZLUK HİKÂYELERİ YAZMAYALIM"

'Misafirhane' şiirinin en sevdiği şiir olduğunu ve bu nedenle paylaştığını söyleyen Ceyda Düvenci, "Misafirhane' şiiri benim en sevdiğim şiir… Gerçekten hayatımın şiiri… Tamamen duygularla alakalı bir şey artık. Başta gülüyorduk 'Ne gerek var bunlara cevap vermenin, bir sürü sıkıntı stresi var' deyip… Bugün de bunu kendi kendime yapıyorum. Bülent gece sabaha kadar çalıştı ve şu an uyuyor Selimiye'de… Ben duramadım bunu söylemek istedim. Mutluluklarla mutlu olalım ne olursunuz? Mutsuzluk hikâyeleri yazmayalım." ifadelerini kullanmıştı. 

Bülent Şakrak: Seni hiç bırakmayacağım. Boşanacakları konuşulan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'den romantik sözler - Resim : 2

ROMANTİK KUTLAMA

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti söylentileri yalanlayacak bir paylaşıma imza attı. Bülent Şakrak, 46 yaşına giren eşinin doğum günü için son derece etkileyici bir yazı yazdı. Eşiyle 2014'te çekilen bir fotoğrafını paylaşan Şakrak, fotoğrafa, "Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün. Aradan 9 yıl geçti, Melisa büyüdü, Ali doğdu, yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan... Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, anneliğin ve gayretin hiç değişmedi. Bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının (kediler, köpekler, fareler, çocuklar) sana olan hayranlığı da hiç bitmedi. Yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokça huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çok seviyorum. Cemal Süreyya'nın dediği gibi; 'Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır... Seni hiç bırakmayacağım.' İyi ki doğdun çocuklarımın annesi" notunu düştü.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Ceyda Düvenci ise eşinin yazdıklarına "Seni çok seviyorum" diyerek karşılık verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin