Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve İbrahim Tatlıses... Yılmaz Morgül o isimleri tamamen sildi!

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Yılmaz Morgül, annesinin vefat etmesinin ardından yanında olmayan ünlü isimlere sitem etti. Morgül, "Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses ve Gülben Ergen gibi isimleri tamamen hayatımdan sildim" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve İbrahim Tatlıses... Yılmaz Morgül o isimleri tamamen sildi!

Yılmaz Morgül ile yakın arkadaşı Pelin Suade geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Yılmaz Morgül kendisini görüntüleyene basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

BÜLENT ERSOY, İBRAHİM TATLISES VE GÜLBEN ERGEN'İ SİLDİ

Annesi Fatma Morgül'ün vefatından sonra sanat camiasından birçok ismi hayatından çıkardığını söyleyen Morgül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. "İbrahim Tatlıses'in yanımda olmaması hayatımın en büyük şoklarından biri oldu. Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses ve Gülben Ergen gibi isimleri tamamen hayatımdan sildim" şeklinde konuştu.

Morgül'ün röportajını bir Instagram sayfasında gören Hatice de "Valla bende şimdi duydum annesinin vefatını. Belki de bilmiyorlar öyle düşünmemek lazım. Allah mekanını cennet etsin" yorumunu yazdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin