Bugün ne pişirsem? diyenlere parmakları bile yedirecek tarifler! İşte 23 Mayıs yemek menüsü

'Bugün en pişirsem?' diye düşünmek vakit alabiliyor. Yemek seçiminde zorlanıyorsanız birbirinden leziz yemek tariflerini derlediğimiz 'Bugün en pişirsem?' yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Lezzet deposu bu tarifler parmakları bile yedirir! İşte 23 Mayıs 2023 Salı yemek menüsü.

Google Haberlere Abone ol
Bugün ne pişirsem? diyenlere parmakları bile yedirecek tarifler! İşte 23 Mayıs yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu içerik tam size göre. Çorbadan tatlıya kadar nefis yemek tariflerinin yer aldığı günün menüsünü sizler için oluşturduk.

Bugün yemekte şifa deposu beyran çorbası, fırında tavuk ve salçalı makarna var. Dilerseniz tatlı olarak soğuk baklava hazırlayabilirsiniz.

İşte 23 Mayıs 2023 Salı yemek menüsü.

BEYRAN ÇORBASI

Beyran çorbası özellikle Gaziantep yöresinde sıklıkla hazırlanır. Protein dolu bu tarif kuzu gerdan ile yapılıyor. Yemek tariflerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

SALÇALI MAKARNA

Salçalı makarna hem basit hem de leziz olduğu için mutfaklarda en çok pişen yemeklerden biri. Fırında soslu tavuk ile servis edebileceğiniz nefis tarifi yemek menüsü içeriğimize ekledik.

FIRINDA SOSLU TAVUK

Baget ile hazırlanan fırında tavuk tarifinin asıl lezzeti sosundan geliyor. Sosu hazırlamak için malzemeleri bir kapta hızla çırpmak yetiyor.

SOĞUK BAKLAVA

Soğuk baklava son dönemlerin popüler tatlılarından biri. Büyük küçük herkesin beğenerek yediği soğuk baklavayı evinizde de hazırlayabilirsiniz. Ancak porsiyonu 215 kalori olduğu için ölçülü tüketmekte fayda var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin