Beşiktaş ile ipleri kopardı, Fenerbahçe'ye hemen yeşil ışık yaktı. Bedavaya Fenerbahçe'ye imza atacak

Beşiktaş ile sezon ortasından itibaren sürdürdüğü sözleşme görüşmelerinde olumlu sonuç alamayan Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Yeni sezonda yerli kalitesini yükseltmek isteyen ve Beşiktaş ile sözleşme uzatmayacak olan Cenk Tosun'u bedavaya kadroya katmak isteyen Fenerbahçe deneyimli oyuncu için şimdiden kollarını sıvadı. Cenk Tosun'un da, Fenerbahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ile ipleri kopardı, Fenerbahçe'ye hemen yeşil ışık yaktı. Bedavaya Fenerbahçe'ye imza atacak
Anadolu Ajansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla dalgalı bir sezon geçiren ve siyah-beyazlı ekiple sözleşme yenileme görüşmelerinde olumlu sonuç alamayan Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin yerli transfer listesinde ilk sırayı aldı.

Kadroda büyük değişime gitmeye hazırlanan Fenerbahçe'de gelecek sezon için yerli oyuncu rotasyonunun kalitesi yükseltilmek istenirken transfer listesinin ilk sırasını Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Cenk Tosun aldı.

Uzun süren görüşmelerin ardından sonuç alamayan ve sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak serbest oyuncu piyasasında yer alacak olan Cenk Tosun'un da, Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş formasıyla 3 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve siyah-beyazlı ekibin uzun süreli kaptanlığını yapan Cenk Tosun bu sezon görev aldığı 45 maçta 11 gol ve 7 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin