Bu iddia sosyal medyayı salladı! Ünlü astrolog tarih verdi: Türkiye savaşa girecek, ani ölümler olacak

Burç yorumlarıyla tanınan astrolog ve yazar Nuray Sayarı öngörüleriyle sık sık gündeme geliyor. Fakat bu kez söyledikleri oldukça korkutucu cinsten. Sayarı'nın Türkiye'ye yönelik sözleri sosyal medyayı resmen salladı.

Google Haberlere Abone ol
Bu iddia sosyal medyayı salladı! Ünlü astrolog tarih verdi: Türkiye savaşa girecek, ani ölümler olacak

Astroloji dünyasının tanınmış ismi Nuray Sayarı, televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz bir isim.

Sayarı, Türkiye'nin geleceğine dair yorumlar yaparak oldukça korkuttu. Sosyal medyada paylaşılan videosunda şunları söyledi: Kasım ayında Türkiye bir savaşa girecek. 

Ani ölüm haberleri duyabiliriz.

Bürokrasi alanında büyük gürültüler, kavgalar, gündeme bomba haberler düşebilir.

Zor günler bekliyor. 

DAHA ÖNCEKİ ÖNGÖRÜSÜ TUTMAMIŞTI

Fakat elbette astroloji bir bilim değil. Bu kehanetlerin tutacağı ile ilgili bilimsel kanıtlar yok. Öyle ki Sayarı'nın 20 Eylül tarihiyle ilgili öngörüsü tutmamıştı. Sayarı 20 Eylül tarihi için, "Kimle olursa olsun, neyle olursa olsun, Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de değişiyor. Ayrılmayan, dağılmayan kalmadı, cacığa çevirdi bizi. Hangi burçlar küçülmeye gidiyor? Allah hepimizin yardımcısı olsun ama 20 Eylül'den çok umutluyum. Çok bingo bir gün. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak. Burayı kesin ve saklayın. 20-28 Eylül arasında Türkiye'de bomba haberler duyacağız. Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek. Çok bingo bir dönem, bingo bir zaman. Bu dediğim olduğunda ben halının üzerine uçarım artık" diye konuşmuştu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin