Bir zamanların en güzel kadınıydı... Şimdi insan içine çıkmıyor. Kim Basinger'in son hali herkesi şaşırttı. Kim Basinger kimdir?

Model olarak başladığı kariyerini oyuncu olarak sürdüren Kim Basinger, 1980'lerde ve 1990'larda gişede başarılı olan birçok filmde rol almıştı. Sinema tarihine dünyanın en güzel kadınlardan biri olarak da adını yazdırdı. Fakat çok uzun süredir insan içine çıkmıyordu. Bir sokakta fotoğraflanan Basinger'in son hali görenleri şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Bir zamanların en güzel kadınıydı... Şimdi insan içine çıkmıyor. Kim Basinger'in son hali herkesi şaşırttı. Kim Basinger kimdir?

Bir zamanların en güzel kadını Kim Basinger uzun süredir insanlardan uzak yaşıyor.

Bunun nedeni ise hastalığı. Yıllardır Agorafobi ile boğuşan Basinger kalabalıklara çıkmıyor.

Agorafobi tıpta “paniğe ve kapana kısılmışlık, çaresizlik ya da utanç duygularına neden olabilecek yerlerden ya da durumlardan korkmayı ve kaçınmayı içeren bir tür anksiyete bozukluğu” olarak tanımlanıyor. Agorafobi hastaları bu durumlarda panik atak ve benzeri semptomlar yaşayabiliyor ya da bunu yaşayacaklarından korkarak da panik atak geçirebiliyor.

Fakat buna karşın geçen gün Los Angeles sokaklarında görüntülendi. Güzel yıldızı görenler oldukça şaşırdı.

İşte Basinger'in son hali...

Bir zamanların en güzel kadınıydı... Şimdi insan içine çıkmıyor. Kim Basinger'in son hali herkesi şaşırttı. Kim Basinger kimdir?

Bir zamanların en güzel kadınıydı... Şimdi insan içine çıkmıyor. Kim Basinger'in son hali herkesi şaşırttı. Kim Basinger kimdir? - Resim : 2

KİM BASİNGER KİMDİR?

Kimila Ann Basinger, ya da bilinen adıyla Kim Basinger, 8 Aralık 1953 tarihinde ABD, Georgia, Athens'de dünyaya geldi. Babası Don Basinger, büyük bir orkestranın müzisyeni, annesi Ann ise oyuncu ve mankendir.

Basinger, 16 yaşına geldiğinde Athens Junior Miss Contest'de mankenlik yapmaya ve kısa zamanda "Junior Miss Georgia" diye anılmaya başlandı. New York'a taşınan Basinger'in gerçek anlamda mankenlik kariyeri "Eileen Ford" ile başladı.

Mankenlik kariyerinde yüzü kısa zaman içinde ünlendi ve 70'li yılların pek çok dergisinde fotoğrafları yayınlandı. Çoğu zaman "Breck kızı" olarak bilindi. 20 yaşında Top Model statüsü kazandı ve tarifesi günde bin dolara çıktı. Aynı zamanda oyunculuk dersleri de alıyordu.
1976 yılında bazı TV dizilerinde rol aldı. Ardından "Katie: Portrait of a Centerfold" televizyon filminde rol aldı (1978). Bu filmde oyuncu olmak isteyen ve bunun için Hollywood'a giden bir kadını canlandırmaktaydı. 1980'lerde sinema filmlerinde oynamaya başladı.

James Bond dizisini dışarıdan takip eden ve Sean Connery'nin uzun bir aradan sonra bu rolü bir defalığına tekrar üstlendiği "Never Say Never Again" filminde (1983) Bond Kızı oldu. Sinema oyunculuğu kariyeri kısa zamanda canlandı. 1989 yılındakı Batman filminde canlandırdığı karakterle daha fazla ünlenen Basinger, 1997 tarihli L.A. Confidential filmindeki rolü ile Akademi Ödülüne layik görüldü.

Ron Snyder ile 8 yıllık evliliğinin ardından 1993 yılında Alec Baldwin ile evlendi, fakat 2002'de boşandı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin