Bir babanın başına gelebilecek en korkunç olay! Katili, oğlu çıktı...

Mersin'de yaşayan Ali Saygun'la ilgili kayıp ihbarında bulunuldu. Saygun'u arayan güvenlik ekipleri, yaşlı adamın cesedini ranza altında buldu. Katili ise çok tanıdık biri, oğlu çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bir babanın başına gelebilecek en korkunç olay! Katili, oğlu çıktı...

Korkunç cinayet Mersin'in Erdemli ilçesi Kızkalesi Mahallesi Çakır Hasan Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'de yaşayan çalışmak için tatil bölgesi Mersin Kızkalesi'nde bulunan Ali Saygun'a ulaşamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis şahsın Kızkalesi Mahallesi'nde kaldığı eve gitti. Evde inceleme yapan polis, Saygun'un cansız bedenini ranza altında üstü örtülü şekilde buldu.

GAZİANTEP'TE YAKALANDI

Olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından ceset ön otopsi için önce Erdemli Devlet Hastanesi'ne arından da Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan Saygun'un katili ile ilgili çalışma yapan polis, aile bireyleri ile yaptığı görüşmede eve en son oğlu E.S.'nin geldiğini belirledi. Şüpheli E.S. Gaziantep'te yakalanarak Mersin'e getirildi.

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Mahkemeye çıkartılan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen şüpheli oğul tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin