Beşiktaş 13 milyon Euro'luk gelir elde edecek! Sezon sonu üç isme elveda

Gelecek sezonun kadrosunu planlamaya başlayan Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip Valentin Rosier, Jackson Muleka ve Romain Saiss'ten 13 milyon Euro'luk gelir elde etmeyi planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş 13 milyon Euro'luk gelir elde edecek! Sezon sonu üç isme elveda

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalarak beş maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş'ta gelecek sezon kadroda yer almayacak isimler belli oldu.

Disiplinsiz tavırları nedeniyle uzun süredir forma şansı bulamayan Valentin Rosier, istenilen performansa bir türlü ulaşamayan Jackson Muleka ve oyun planına uymayan Romain Saiss ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş bu üç isimden 13 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

MONZA, VALENTIN ROSIER'IN PEŞİNDE

Onur Bulut transferinin ardından formayı unutan Valentin Rosier için Çizme temsilcisi Monza devreye girdi. Sezon sonunda Rosier'e teklif yapması beklenen Monza'nın 5 milyon Euro'yu gözden çıkarması bekleniyor.

Beşiktaş 13 milyon Euro'luk gelir elde edecek! Sezon sonu üç isme elveda

JACKSON MULEKA MISIR YOLUNDA

Sezon sonunda yolların ayrılacağı bir başka isim olan Jackson Muleka için ise Mısır ekibi Al-Ahly devrede. Beşiktaş sezon içinde Muleka'ya gelen 2.5 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti. Muleka için yeniden devreye giren Al-Ahly'nin 4 milyon Euro'ya bu transferi bitireceği kaydedildi.

SAISS'İN TALİBİ ÇOK

Beşiktaş’ta Faslı yıldız Romain Saiss, sezon sonu için menajeriyle şimdiden İngiliz takımlarıyla temas halindeyken Katar kulüpleri de oyuncunun peşini bırakmıyor. Yıldız isme, Arap yarımadasından 4 milyon Euro seviyesinde teklifler geldiği ve Saiss'in de siyah-beyazlı ekipten ayrılmak istediği belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin