Barcelona 3-3 Manchester City MAÇ ÖZETİ İZLE

Futbol dünyasının iki devi Barcelona ve Manchester City hazırlık maçı kapsamında Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Mücadelede 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona 3-3 Manchester City MAÇ ÖZETİ İZLE

Maçtaki ilk gol sesi 21. dakikada geldi. Geçtiğimiz dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Inaki Pena'nın büyük hatasını affetmeyen Julian Alvarez, Manchester City'i 1-0 öne geçirdi.

Bu gole cevap sadece yedi dakika sonra geldi. 28. dakikada sağ çaprazdan Aubameyang'ın harika vuruşuyla Barcelona skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda gol perdesini açan taraf Barcelona oldu. Manchester City'nin savunmadaki hatasını iyi değerlendiren Frenkie De Jong takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden yalnızca üç dakika sonra ise sahneye Manchester City'den genç oyuncu Cole Palmer çıktı ve karşılaşmaya yeniden denge getirdi: 2-2.

79. dakikada sahneye Barcelonalı Memphis Depay çıktı. Ceza sahası içinde çok düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Hollandalı yıldız takımının üçüncü golüne imza attı.

Mücadelede son sözü söyleyen ise Riyad Mahrez oldu. 90+9. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Mahrez karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin