Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, çalışanlarıyla vedalaşıyor...

Google Haberlere Abone ol
Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum

Bünyesinde Hürriyet, Posta gazeteleri ile CNN Türk, Kanal D gibi televizyon kanallarının da bulunduğu Doğan Medya Grubu'nu dün (5 Nisan 2018) 1.1 milyar dolar karşılığında resmen Erdoğan Demirören'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, veda turuna başladı. 



Doğan'ın ilk durağı, Trump Towers'ta bulunan Posta gazetesi oldu. Burada çalışanlarından helallik isteyen Doğan, şunları söyledi:



"Hiç kimsenin hakkını yememeye, adil davranmaya gayret ettim. Bilmeden ya da istemeyerek kırdıklarım olduysa özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Ama bana haksızlık edenler çıktı, ben onlara da hakkımı helal ediyorum. Onlar ister etsinler, ister etmesinler. Allah biliyor, onların üzerinde de çok emeğim var. Çok iftira attılar bana... Zorlanma ve baskıyla mesleği bırakmıyorum. Bugünlere yüzümün akıyla geldim. Yaşım 82. Kızlarımla da konuştum onlar da 'İstersen artık kenara çekil' dediler”



Ardından Hürriyet binasına gelen Doğan, burada bölüm müdürleriyle buluştu. Toplantıda Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, gazetenin köşe yazarları Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol, Yalçın Bayer ve Murat Yetkin gibi isimler yer aldı.



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum



Doğan'ın kızları Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner ve Begümhan Doğan Faralyalı da binanın yemek salonunda bulunuyor...



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum - Resim : 2



Daha sonra toplu vedalaşma toplantısına katılan Aydın Doğan ve kızları, vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşadı.



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum - Resim : 3



Vuslat Doğan Sabancı ve Arzuhan Doğan Yalçındağ gözyaşlarına hakim olamadı...



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum - Resim : 4



Vedalaşma sırasında konuşma yapan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan'a teşekkürlerini iletirken gözyaşlarını tutamadı ve "91 yaşındaki annem her gün size dua ediyor" dedi.



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum - Resim : 5



Özkök'ün ardından konuşma yapan Aydın Doğan'ın açıklamaları ise şöyle:



"Bugün buraya vedalaşmaya geldim. Kısmet olursa Demirören ailesiyle protokolün ikinci kısmını imzalayacağız bugün. Demirören ailesi de Hürriyet'teki çalışanlarla iyi niyet çerçevesinde çalışacağını bana söyledi. Sizlerden ve haksızlık ettiklerimden helallik almaya geldim. Benden ayrılıp tazminatını kuruşuna kadar alıp gidenlerin bazıları bana haksızlık etti, iftira attı, yalan söyledi. Onlara da hakkımı helal ediyorum. 40 yıl dalgalarla boğuştum ama limana sağ salim ulaştırdım. Hakkınızı helal edin."



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum - Resim : 6



Konuşmaların ardından pasta kesildi.



Aydın Doğan veda ediyor: Benden ayrılıp bana iftira atanlara da hakkımı helal ediyorum - Resim : 7


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin