Hazal Kaya'nın yerine aranan 'Meryem' sonunda bulundu!

TMC Film'in bir süredir üzerinde çalıştığı 'Meryem' dizisinin kadın başrol oyuncusunu Medyatava açıklıyor...

Google Haberlere Abone ol
Hazal Kaya'nın yerine aranan 'Meryem' sonunda bulundu!

Yapım şirketi, aralarında Hazal Kaya'nın da olduğu onlarca güzel genç yıldızla görüşmüştü. Sonunda dizideki melek kalpli Meryem Akça rolü, Ayça Ayçin Turan'ın oldu. Dört sezon boyunca "Karagül" dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle ünlenen Turan, son olarak "Altınsoylar" projesinde Aras Aydın'la başrol oynamıştı. 



Hazal Kaya'nın yerine aranan 'Meryem' sonunda bulundu!



Güzel oyuncu "Meryem" dizisinde ise "Tatlı İntikam"la dikkatleri üzerine çeken Furkan Andıç'la başrolü paylaşacak. Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar'la sözleşmesi olan Ayça Ayçin Turan'a izin çıkınca projeye dahil olduğu öğrenildi. Çarpıcı ve dramatik hikayesiyle öne çıkan dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başarır kaleme alıyor. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak diziyi çok usta bir isim, Mustafa Şevki Doğan yönetecek. 



Diziye adını veren başroldeki Meryem Akça, 28 yaşında, otoyol gişelerinde çalışan ve babasıyla yaşayan yaşadığı semtte çok sevilen, merhametli bir kızdır. Aynı zamanda hamur işlerine de eli yatkındır, işi dışında babasının mütevazı fırınında çalışır. Meryem'in kalbinin sahibi ise Savcı Oktay'dır. Uğruna büyük fedakarlık yaptığı sevgilisiyle evlilik planları yaparken onun yaptığı trafik kazasını üstlenmesi Meryem'in saf ve temiz dünyasını tepetaklak yapar. Bir anda adı katile çıkar ve kendisini olmadık belaların içinde bulur.



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin