Ankara'da korkunç olay! Kız arkadaşının ailesi döverek öldürdü

Ankara'nın Sincan ilçesinde, 25 yaşındaki Fatih Sürücü, kız arkadaşının akrabaları tarafından darbedildi. Gözaltına alınan Sürücü, polis merkezinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan kız arkadaşının 5 yakını Sürücü'nün kız arkadaşına cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da korkunç olay! Kız arkadaşının ailesi döverek öldürdü

İddialara göre, Fatih Sürücü, mahalleden tanıştığı M.Ö. ile arkadaşlık kurdu. Geçen hafta cumartesi günü M.Ö., erkek arkadaşı Fatih Sürücü’yü evine çağırdı. Sürücü, M.Ö.’nün Plevne Mahallesindeki evine gitti. Sürücü’yü evde bekleyen M.Ö.’nün akrabaları oturdukları bina önüne indirerek darp etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Darp edilen Fatih Sürücü, polis ekiplerince sağlık muayenesi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Sürücü’nün hastanede gerçekleştirilen muayenesinde darp edildiği ve vücudunda kesik izleri olduğu belirlendi. Muayene edildikten sonra karakola götürülen Sürücü, rahatsızlandığını belirtmesi üzerine tekrar hastaneye kaldırıldı. Buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sürücü’nün kalbi durduğu için hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili göz altına alınan 5 kişiden 2 si adli kontrol şartıyla 3 de savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Ölen şahsın küçük yaştaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için darp edildiği öğrenildi.

Hülya Sürücü: “Eve çağırmış ve oğlumu çok dövmüşler”

Oğlunun hayatını kaybettiği sabah saat 10.00’da M.Ö. ile buluştuğunu ve oğluna görüşmemesi gerektiğini söyleyen anne Hülya Sürücü, “ 'Bu kız bugün senin başına bir iş açacak’ dedim. Eve çağırmış ve oğlumu çok dövmüşler. Acım çok taze. Hepsi bulsun cezasını. O kadar dayak yemiş ıslatmışlar bir daha dövmüşler. O halde bile hastanede ayakta duruyormuş” ifadelerini kullandı. “Benim oğluma pusu kurdular bunlar” Oğlunu pusuya düşürenin M.Ö. olduğunu iddia eden Hülya Sürücü, “Şimdi ifade değiştiriyormuş. Benim oğluma pusu kurdular bunlar. İllaki kameralarda gözüküyordur. Islatıp ıslatıp dövüyorlar. Aşağıya inerek tekrar dövüyorlar” dedi.

Ankara'da korkunç olay! Kız arkadaşının ailesi döverek öldürdü

İbrahim Sürücü: “Olayın iç yüzünü hiç bilmiyorum” Baba İbrahim Sürücü ise olayın neden kaynaklandığını bilmediğini söyledi. Oğlunu darp edenleri tanımadıklarını belirten Sürücü, “Hiç tanımıyorum bu şahısları. Kim olduklarını da bilmiyorum. Kız çocuğunu da tanımıyorum. Olayın iç yüzünü hiç bilmiyorum” dedi. Fatih Sürücü’nün ölümünü Ankara Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri araştırıyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin