Altınlı fincanın fiyatı ortaya çıktı! Dilan Polat'ın 'sahte' dediği altınlı fincanın fiyatı dudak uçuklattı

Katıldığı programda tam altın olan bir fincanla altın tozlu kahve içen, kara para aklama iddiaları üzerine ağlayarak fincanın sahte olduğunu söyleyen Dilan Polat'ın 'tam altınlı kahve fincanı'nın fiyatı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Altınlı fincanın fiyatı ortaya çıktı! Dilan Polat'ın 'sahte' dediği altınlı fincanın fiyatı dudak uçuklattı

Bir televizyon progamında tam altınlı bir kahve fincanıyla altın tozlu Türk kahvesi içen Dilan Polat, hakkında açılan kara para aklama soruşturmaları sonrası ağlayarak 'sahte' açıklaması yapmıştı. Dilan Polat'ın o fincanının fiyatı ortaya çıktı ve dudakları uçuklattı.

tv8'de yayınlanan programa konuk olan Dilan Polat, özellikle sosyal medya hesaplarında paylaştığı story, video ve fotoğraflarla yaşadığı lüks hayatın reklamını yapıyordu. Zenginliğini göstermeyi ihmal etmeyen Dilan Polat, katıldığı programda da üzerinde tam altın olan bir fincanla altın tozlu kahve içmişti. 

'GICIK OLDUĞUM İNSANLAR İÇİN İÇİYORDUM'

Dilan Polat, altın tozlu kahveyi neden içtiğini şu sözlerle açıklamıştı: “Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Nusret’e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım. Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bit tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen.” 

Dilan Polat'ın 'sahte' dediği ürünün marka sayfasında o fincanın 46 bin liraya satıldığı öğrenildi. 

Altınlı fincanın fiyatı ortaya çıktı! Dilan Polat'ın 'sahte' dediği altınlı fincanın fiyatı dudak uçuklattı

Soruşturma başlayınca fincan 'sahte' oldu. İşte Dilan Polat'ın fincan konusunda yaptığı açıklama: "Şu ya, sahte... Kokoşciciler diye bir sayfa yapıyor. Altın tozu dediğiniz şey 100 liraya satılıyor. Bütün kafelerde olan şeyler." Son olarak da Dilan Polat'ta sadece fincan değil, kahve yanında verilen su bardağı da var ve yine üstünde tam altın mevcut.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin