Altay Göztepe maçı ne zaman? Altay Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Son olarak 2002 – 2003 Süper Lig’inde karşı karşıya gelen Altay ile Göztepe, 18 sezon sonra ilk defa mücadele edecek. İzmir derbisi olan Altay Göztepe maçı, futbol severler tarafından heyecanla beklenirken, maçın ne zaman oynanacağı da merak konusu oldu. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda karşılaşacak olan Altay ve Göztepe, 18 yıl aradan sonra tekrar karşı karşıya geliyor. Peki, Altay Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta?

Google Haberlere Abone ol
Altay Göztepe maçı ne zaman? Altay Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

18 yıl aradan sonra mücadele edecek olan Altay ve Göztepe takımları futbolseverlerin odağında yer alıyor. Süper Lig’de son 2 haftada puan toplayamayan Altay, 5. Hafta mücadelesinde Göztepe ile sahaya çıkacak. İzmir derbisinde Altay ve Göztepe takımları sahadan galibiyetle ayrılmak için kıyasıya bir mücadele verecek. Peki, Altay Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

ALTAY GÖZTEPE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Altay Göztepe maçı ne zaman? Altay Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki Altay-Göztepe mücadelesi, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Altay: Lis, Cebrail, İbrahim, Murat, Naderi, Kappel, Rodrigues, Poko, Thiam, Thaciano, Bamba

Göztepe: İrfan, Kerim, Dino, Kahraman, Berkan, Halil, Nwobodo, Soner, Lourency, Jahovic, Ndiaye

 Altay Göztepe maçı ne zaman? Altay Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

Süper Lig’de en son 18 yıl önce gelen Altay, ilk 2 haftada Yukatel Kayserispor ve Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ettikten sonra Fenerbahçe ve İttifak Holding Konyaspor'a mağlup oldu.

Ligde 6 puan ve averajla 9. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, yarın Göztepe karşısında galibiyet arayacak. Altay'da sakatlıkları bulunan Cesar Pinares, Ahmed Rayan, Andre Poko ve Martin Rodriguez'in durumları yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Altay Göztepe maçı ne zaman? Altay Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 3

Bu sezon ligin ilk 3 haftasında galip gelemeyen, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Göztepe, geçen hafta yeni teknik direktör Nestor El Maestro yönetiminde Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek ligde ilk galibiyetine ulaştı.

Ligde 5. haftaya 5 puan ve averajla 12. sırada giren Göztepe, Altay'ı yenip üst üste ikincini galibiyetini almak için mücadele edecek.

Sarı-kırmızılı ekipte Altay maçı öncesinde Marko Mihojevic ve Murat Paluli'nin sakatlıkları bulunuyor.

Tecrübeye karşı gençlik

Altay Göztepe maçı ne zaman? Altay Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 4

Derbide, 71 yaşındaki Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile 38 yaşındaki Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro ligin en deneyimli ve genç teknik adamları olarak kozlarını paylaşacak. İkinci maçına çıkacak Sırp antrenör ilk derbi heyecanını yaşayacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin