Aldatılan kadının aldığı intikam sosyal medyanın gündemine oturdu! Planını ilmek ilmek ördü...

Aldatıldığını öğrenen genç bir kadının aldığı intikam resmen sosyal medyanın gündemine oturdu. Aldatıldığını öğrenmeden önce sevgilisiyle Avrupa tatili satın alan kadın, bu tatile çıktı ama sevgilisi için bu durum hiç de iyi olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Aldatılan kadının aldığı intikam sosyal medyanın gündemine oturdu! Planını ilmek ilmek ördü...

Avrupa seyahatine çıkmadan sadece bir gün önce aldatıldığını öğrenen genç kadın, seyahati iptal etmek yerine ilginç bir stratejiye başvurdu. Sosyal medyada "iknowgirl" kullanıcı adıyla tanınan bu kadın, 18 aylık ilişkisindeki ihaneti tatil sırasında deşifre etmeye karar verdi.

226 binden fazla beğeni alan paylaşımında, genç kadın erkek arkadaşının Avrupa'nın sembolik yapılarının önünde poz vermesini ve elinde tuttuğu kağıtlarla ihanetini açığa çıkarmasını istedi. "Biliyorum" etiketiyle yayınladığı videoyla genç kadın, ilişkisindeki ihaneti duyurdu.

Aldatılan kadının aldığı intikam sosyal medyanın gündemine oturdu! Planını ilmek ilmek ördü...

Sosyal medyadaki gönderisinde, sevgilisinin Londra'daki Big Ben önünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan genç kadın, "Beni aldattığını biliyor,um fakat o bilmiyor" yazılı kağıdı göstererek ihaneti ifşa etti.

Tatil ücretlerinin boşa gitmesini istemeyen genç kadın, "Tüm ilişkimiz boyunca beni aldatan erkek arkadaşımla 9 haftalık bir Avrupa gezisine çıktık. Aldatıldığımı seyahatten bir gece önce öğrendim ve binlerce doları çöpe atmak istemedim." dedi.

Aldatılan kadının aldığı intikam sosyal medyanın gündemine oturdu! Planını ilmek ilmek ördü... - Resim : 2

Tatil dönüşünde, genç kadın videoyu erkek arkadaşına gönderdi ve ilişkilerinin bittiğini belirtti. Erkek arkadaşı ihaneti kabul ederek sesli mesajla özür diledi. Sosyal medya kullanıcılarının birçoğu, genç kadının tüm planı nasıl bu kadar ustalıkla yürütebildiğine hayranlıkla karşıladı

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin