AA TÜYAP'ta yayınlarını görücüye çıkaracak!

Anadolu Ajansı bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nda ilk kez stant açacak ve yayınlarını kitapseverlere tanıtacak.

Google Haberlere Abone ol
AA TÜYAP'ta yayınlarını görücüye çıkaracak!

Anadolu Ajansı bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nda ilk kez stant açacak ve yayınlarını kitapseverlere tanıtacak.



Anadolu Ajansı Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre AA, 8-16 Kasım'da, İstanbul TüyapFuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan "33. İstanbul Uluslararası KitapFuarı"na destek veren kuruluşlar arasında yer alıyor.



AA TÜYAP'ta yayınlarını görücüye çıkaracak!



AA standında, "AA Oradaydı" serisi kapsamında "Yarım Kalan Devrim: Mısır", "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" ve "Yetim Kalan Ülke: Suriye” kitaplarını, 2013 Almanak'ını ve "Habercinin El Kitabı"nı tanıtacak, satışını yapacak. "AA Oradaydı" serisi ve almanaklar, Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak üç dilde kitapseverlerin beğenisine sunulacak.



Fuara haber desteği de verecek olan AA'nın standı 4. salon girişinde olacak. 



Türkiye ve yurt dışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri ve dinletilerle birlikte 270 etkinlik olacak. Onur yazarının Atilla Dorsay ve onur konuğunun "Macaristan" olduğu fuar,  24. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2014 ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin