6. Uluslararası İstanbul Komedi Festivali Mevlut Akyıldız’ın “ALTI DA İSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” sergisi ile başladı

6. Uluslararası İstanbul Komedi Festivali çağdaş Türk Sanatı’nın en değerli temsilcilerinden Mevlut Akyıldız’ın “ALTI DA İSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” desen sergisinin açılış daveti ile başladı!

Google Haberlere Abone ol
6. Uluslararası İstanbul Komedi Festivali Mevlut Akyıldız’ın  “ALTI DA İSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” sergisi ile başladı

Uluslararası İstanbul Komedi Festivali bu yıl açılış davetini, önceki akşam çağdaş Türk sanatının değerli temsilcilerinden Mevlut Akyıldız'ın festivale özel hazırladığı ve kendi arşivinden derlediği "ALTI DA İSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” isimli desen sergisi ile gerçekleştirdi.

Çağdaş Türk Sanatı’nın değerli temsilcilerinden Mevlut Akyıldız’ın İstanbul Komedi Festivali’ne özel hazırladığı ve kendi arşivinden derlediği “ALTI DAİSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” isimli desen sergisi, BKM Organizasyonu ile bu yıl 6.kez gerçekleşecek Uluslararası İstanbul Komedi Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşacak.

6. Uluslararası İstanbul Komedi Festivali Mevlut Akyıldız’ın  “ALTI DA İSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” sergisi ile başladı

Festivalin simgesi İstanbul Boğazı’nın oyuncu martılarını alegorik anlatımı ile eşsiz birer sanat eserine dönüştüren Mevlut Akyıldız; 40 yılı aşan sanat hayatı boyunca ürettiği  işlerinden, 90’larla günümüz arasındaki bir dönemi kapsayan 38 desenini festival boyunca Uniq Hall’de sergileyecek.

Yoğun ilgi göre serginin açılış davetine katılan isimler arasında; Gamze Cizreli, Sedef & Mehmet Demirkol, Didem Bağrıaçık, Ceren & Erdem Erdirik, Arzu Kunt, Şule Zeybek, Emek Külür, Esra Erol, Gülay Afşar, İdil Lüleci, Füsun Kuran, Başak Pelister, Banu & Sarp Tiryakioğlu, Cemal Noyan, Müge Kolat, Yelda İpekli, Taylan Kümeli, Eda & Ferhat Zamanpur, Ayşen Zamanpur, Elif Mısırlı, Mehmet Y.Yılmaz, Begüm Karamahmutoğlu, Aylin Korucu, Işık Şimşek, Berna Sağlam Naipoğlu, Şirin Payzın, Dafne & Aslı Ekşioğlu, Gözde & Ahmet Ersu, Aşkım & Mevlut Akyıldız, Zümrüt Arol Bekçe vardı.

6. Uluslararası İstanbul Komedi Festivali Mevlut Akyıldız’ın  “ALTI DA İSTANBUL, ÜSTÜ DE İSTANBUL” sergisi ile başladı - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin