18 Eylül Süper Lig puan durumu: Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl?

5. haftanın tamamlanmasıyla birlikte Süper Lig puan durumu da netleşti. Tüm futbolseverler tarafından yakından takip edilen Süper Lig puan tablosunda, zirvede Beşiktaş yer aldı. Avrupa Ligi maçlarının tamamlanmasının ardından gözler Süper Lig’e çevrildi. Dün akşam Malatyaspor ile karşı karşıya gelen Karagümrük sahadan 4 – 3 galip ayrıldı. Peki Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl?

Google Haberlere Abone ol
18 Eylül Süper Lig puan durumu: Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl?

Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftası tamamlandı ve güncel fikstür açıklandı. Puan durumunun netleştiği Süper Lig’de zirvede Beşiktaş oturuyor. Zorlu mücadelelerle rakiplerini mağlup etmeye çalışan takımlar, tüm hafta boyunca kıyasıya bir mücadele verdi. İşte, Süper Lig 5. hafta puan durumu ve maç sonuçları...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

18 Eylül Süper Lig puan durumu: Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl?

Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, 5. Haftaya lider girdi. Siyah beyazlıları bu sezonun favori ekiplerinden Trabzonspor takip ederken 3. Sırada sezona hızlı bir giriş yapan Fatih Karagümrük yer alıyor.

İlk 3'ü sırasıyla Fenerbahçe, Konyaspor ve Altay takip ediyor. Transfer sezonunun aktif takımlarından Galatasaray ise geride kalan 4 haftanın sonunda 7. Sırada yer alıyor.

Süper Lig’in son sırasında ise sırasıyla Adana Demirspor, Rizespor, Başakşehir ve Giresunspor bulunuyor.

SPOR TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA PUAN DURUMU

18 Eylül Süper Lig puan durumu: Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl? - Resim : 2

18 Eylül Süper Lig puan durumu: Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl? - Resim : 3

Not: Futbol Müsabaka Talimatı'na göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇ SONUÇLARI VE FİKSTÜRÜ

18 Eylül Süper Lig puan durumu: Süper Lig’de 5. Hafta puan durumu nasıl? - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin