Zonguldak'ta kahreden olay. Ailesine destek olmak için çalışıyordu. 13 yaşındaki çocuk kamyonet kasası ile duvar arasında sıkışıp öldü

Zonguldak'ta, kamyonetin kasasındaki kapağın açılması sonucu duvar arasında sıkışan Yasin Dombay adlı çocuk, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kamyonet sürücüsü Gültekin T. gözaltına alındı. 13 yaşındaki, ailesine maddi destekte bulunmak amacıyla odun taşıdığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'ta kahreden olay. Ailesine destek olmak için çalışıyordu. 13 yaşındaki çocuk kamyonet kasası ile duvar arasında sıkışıp öldü

Zonguldak'ta, kamyonetin açılan kasa kapağı ile duvar arasında sıkışan Yasin Dombay (13), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Gültekin T. (20) gözaltına alınırken, Yasin'in, ailesinin geçimine katkı sağlamak için odun taşıdığı öğrenildi.

Kaza, saat 14.45 sıralarında Acılık Caddesi Alpaslan Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir fırına odun indirmek için yanaşan Gültekin T. yönetimindeki 67 ABG 538 plakalı kamyonetin arka kasa kapağı açıldı.

Ailesinin geçimine katkı sağlamak için odun taşıyan Yasin Dombay’ın başı, duvar ile kasa kapağı arasında sıkıştı. Durumu görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Sürücü Gültekin T. gözaltına alınırken, polis ekipleri olay yerinde incelemede bulundu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

Zonguldak'ta kahreden olay. Ailesine destek olmak için çalışıyordu. 13 yaşındaki çocuk kamyonet kasası ile duvar arasında sıkışıp öldü - Resim : 2

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin