Yürek yakan görüntü. Eşinden kaçan kadına kaymakamlık sahip çıktı. Çadırda yaşayan kadınının çocukları okula gönderilecek

Adana'da eşinden kaçarak sığındığı geçici bir çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet tarafından destek sağlandı. Kadının çocuklarıyla ilgili eğitim planlaması yapılacağı ve çocukların okul kaydının olmadığı tespit edildiği ifade edildi.

Google Haberlere Abone ol
Yürek yakan görüntü. Eşinden kaçan kadına kaymakamlık sahip çıktı. Çadırda yaşayan kadınının çocukları okula gönderilecek

Adana'da eşinden kaçarak sığındığı geçici bir çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet tarafından destek sağlandı. Kadının çocuklarıyla ilgili eğitim planlaması yapılacağı ve çocukların okul kaydının olmadığı tespit edildiği belirtildi.

Tarım işçisi Gülfidan Doğan’ın (45) yaşadığı dram bugün İhlas Haber Ajansı tarafından ‘Uyuşturucu müptelası kocası tarafından darp edilip sokağa atılan kadın, çocuklarıyla çadırda yaşamaya başladı’ başlığıyla yayınlandı.

ÇOCUKLARI DA OKULA GÖNDERİLECEK

Yüreğir Kaymakamlığı İHA’nın haberinin ardından aileye destek olacaklarını bildirdi. Kaymakamlık, ailenin Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ile desteklenmesi ve eve yerleştirme çalışmalarına da başladıklarını da bildirdi. Ayrıca Kaymakamlık, Gülfidan Doğan’ın okul kaydı olmadığı öğrenilen çocuklarıyla ilgili de eğitim planlaması yapılacağını aktardı.

Kaynak: İHA
Etiketler Yüreğir Kadın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin