Yaylım ateşi... Cemal Canpolat'tan Ekrem İmamoğlu'na ve İBB'ye şok suçlamalar: Adayları İmamoğlu belirliyor, Genel Merkezin etkisi yok

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat bağlandı. Canpolat, 31 Mart Seçimleri için adayları İmamoğlu'nun belirlediğini CHP Genel Merkezi'nin bir etkisinin olmadığını söyledi. Canpolat, sosyal medya trollerinin Saraçhane tarafından yönetildiğini başlarında da bir kişinin olduğunu o ismi de herkesin bildiğini söyledi. Canpolat, "Uyarıyorum, bedeli ağır olur." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yaylım ateşi... Cemal Canpolat'tan Ekrem İmamoğlu'na ve İBB'ye şok suçlamalar: Adayları İmamoğlu belirliyor, Genel Merkezin etkisi yok

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İletişimci-Yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat yayına bağlanarak İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na ağır ithamlarda bulundu. Canpolat, 31 Mart sonrasında bazı isimlerin yeni parti çalışması içerisinde olduğunu söyledi.

Cemal Canpolat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bakırköy'de 17 tane aday var. Seni destekleyen adaylar var. Mesela Ali Rıza Akyüz var, seni destekledi. Benim 30 yıllık arkadaşım. İl kongresinde Ekrem Bey'i desteklediğini söyledi, bari onu koy. Kadın başkan mı arıyorsun ilçe başkanını koy. Başarılı bir ilçe başkanıdır. Kimi koyuyorsun? Babanın referans verdiği doktoru getiriyorsun, Bakırköy’e aday gösteriyorsun. Ekrem İmamoğlu’nun babasının doktoru.

(CHP’nin kurumsal iradesi kime ipotek edildi?) Adayların belirlemesinde Genel Merkez’in hiçbir etkisinin, hiçbir yetkisinin olmadığı görülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu kararı veriyor Genel Merkez de onaylıyor bunu.

İstanbul’da mülakat Ekrem Bey’in yardımcıları, onun tayin ettiği danışmanları üzerinde yapılan mülakatlar. Bu parti mülakatı olmaz ki bu belediye mülakatı olur. CHP geleneklerine bu uygun değil.

Hepsini birlikte yaptılar. Sonra bütün faturayı, ihaleyi Kemal Bey’e yıktılar. Kemal Bey’i tartıştırdılar. Aynı adamlar aldılar yönetime getirdiler. Sonra bu adamlar bizim adaylığımızda bizi tartıştı. Şimdi de 2 gündür partinin Genel Başkanı Özgür Özel’i tartışıyorlar.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin