Seks partilerini burada düzenlemişler! Fergio House'un 200 milyonluk evi ortaya çıktı

İstanbul Taksim'de para dağıtmaları ile gündeme gelen, Adnan Oktar suç örgütüne benzeyen yaşam tarzlarıyla tepki çeken "Fergio House" adlı grubun 200 milyonluk parti evi aylar önce sosyal medyada görüntülenmiş. Grubun liderinin tutuklanmasının ardından bu görüntüler yeniden gündeme geldi. İşte o ev...

Google Haberlere Abone ol
Seks partilerini burada düzenlemişler! Fergio House'un 200 milyonluk evi ortaya çıktı

Bir süredir sosyal medyada erotik partilerinin görüntülerini yayarak dikkat çeken, isimlerini Taksim'de para dağıtarak duyuran "Fergio House" adlı grup gözaltına alınmıştı. Grubun lideri iç mimar Ferhat Günay tutuklanmış, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bu tuhaf grubun daha önce parti yaptıkları evi sosyal medyada tanıttıkları ortaya çıktı. Kurgu olan videoda, videoyu çeken kişi grubun liderine denk geliyor ve onun evini ziyarete gidiyor.

Evin lüks hali dikkatleri çekerken kendine Fergio diyen Ferhat Günay evde maskeleri kişileri "kölelerim" diyerek tanıtıyor.

Günay'ın lüks arabası ve 200 milyon olduğunu söylediği evi gözlerden kaçmamakla birlikte grubun bu paraları nasıl kazandığı sorusu da merak ediliyor. Grup liderinin tutuklanmasının ardından henüz gruptan yeni bir haber de gelmedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin