Şehit haberini TV100 canlı yayınında aldı. Siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay gözyaşlarını tutamadı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olduğunu TV100 canlı yayınında öğrenen siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, gözyaşlarına hakim olamadı. Aktay, "Sıvasız evlerde otururlar ama hiçbir zaman ülkelerinden, milletlerinden asla şikayet etmeyen bu aslan parçaları Mehmetçiğimiz var olduğu sürece biz asla bu ülkemizin bölünmesine sebebiyet vermeyeceğiz" dedi. 

Google Haberlere Abone ol
Şehit haberini TV100 canlı yayınında aldı. Siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay gözyaşlarını tutamadı

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olduğunu, üçü ağır olmak üzere 8 askerimizin yaralandığını açıkladı. Acı haberi canlı yayında alan Nur Tuğba Aktay gözyaşlarını tutamadı.

Aktay "Bizim Mehmetçiğimiz, Atamızın emaneti Türk ordusunun şanlı askerleri şuan zor koşullarda vatanı, milleti, bayrağı için mücadele verirken bizde burada sıcak stüdyolarımızda siyasi söylemlerle anlatmatya çalışıyoruz. Canlı yayında haberi aldığımız için duygularıma hakim olamadım. Bu onlardan korktuğumuzun ispatı değil, biz asla üst akıl ya da emperyalist güçlerin aparatları olan bu korkaklardan asla yılmayacağız, Türkiye Cumhuriyeti devleti sizin gibi çapulcuların elinde kalacak sizlere teslim olacak ucuz bir devlet değil. Sıvasız evlerde otururlar ama hiçbir zaman ülkelerinden, milletlerinden asla şikayet etmeyen bu aslan parçaları Mehmetçiğimiz var olduğu sürece biz asla bu ülkemizin bölünmesine sebebiyet vermeyeceğiz. Meclise de soksanız, yanı başımıza da soksanız asla bunlara mahal vermeyeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin