Sarıgül'den İmamoğlu'na sitem dolu sözler: Ben tenekeden tayyare değilim

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sitemde bulundu. İmamoğlu'ndan lansman toplantısı için davet almadığını söyleyen Sarıgül, "Bana telefon gelmedi. İmamoğlu'ndan davet almadım, lansman toplantısına çağrılmadım. Kimse kusura bakmasın Mustafa Sarıgül tenekeden tayyare değil. Çağrılmadığım yere gitmem." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül'den İmamoğlu'na sitem dolu sözler: Ben tenekeden tayyare değilim

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül katıldığı bir canlı yayında CHP yönetimine sitemde bulundu.  Sarıgül, belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde görüşünün alınmadığını söyledi.

"Yeni yönetimden siyasi nezaket beklerdim" diyen Sarıgül, İmamoğlu'na yönelik sitem dolu sözler kullandı.

İMAMOĞLU'NDAN DAVET ALMADIM

Sarıgül, "İstanbul'da 2014 seçimlerinde HDP, Saadet desteği yoktu. Bu gördüğün kardeşin yüzde 41 oy aldı. Kadir Topbaş gibi çok değerli bir isim vardı ona rağmen bu oyu aldım. İmamoğlu kampanyasına davet ederse katılırım, çalışırım onun için. İmamoğlu'ndan davet almadım. Lansman toplantısına çağrılmadım. Çağrılmadığım yere gitmem. Kimse kusura bakmasın Mustafa Sarıgül tenekeden tayyare değil. Çağrılmadığım yere gitmem. Bana kampanya için davet gelirse seve seve katılırım" dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin