Sağlık çalışanlarına saldırı bitmiyor. Bu kez de 'sıraya gir' diyen doktor şiddette uğradı

Gaziantep'te, kayıt işlemi yapmadan eşini muayene ettirmek isteyen kişi, sıraya gir diyen doktora ve temizlik personeline saldırdı. Doktor ve görevli yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Güvenlik görevlileri tarafından hastaneden uzaklaştırılan şüpheli, doktorun "beyaz kod" bildiriminde bulunması sonucu gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık çalışanlarına saldırı bitmiyor. Bu kez de 'sıraya gir' diyen doktor şiddette uğradı

Gaziantep'te kadın doğum hastanesinde görevli doktor ve temizlik personeli, hasta yakını tarafından dövüldü.

Eşini muayene ettirmek için Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine gelen K.Y, kayıt yaptırmadan muayene odasına girdi. Doktor A.H.G'nin durumu kabul etmemesi üzerine tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine K.Y, doktor A.H.G ve temizlik personeli N.Y'ye saldırdı.

Hastanenin güvenlik görevlilerince uzaklaştırılan şüpheli, doktorun "beyaz kod" bildiriminde bulunmasıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yaralanan doktor Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, temizlik personeli ise 25 Aralık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

AĞUSTOS AYINDA DA SALDIRI OLMUŞTU

Gaziantep’te 20 Ağustos 2023'te bir hastanenin acil servisinde görevli doktor Esadullah Beğoğlu (36), hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda doktorla beraber bir güvenlik görevlisi ile bir yöneticide yaralandı. Saldırı anına ilişkin görüntüler saniye saniye kameralara yansımıştı. 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin