Maltepe'deki AVM'de korku dolu anlar. İntihar girişimi yaşandı. 'Açım ben aç. Çocuklarım aç...' Bilinçsiz müdahale öldürüyordu

İstanbul Maltepe'de bulunan bir AVM'de intihar girişimi yaşandı. "Açım ben aç. Çocuklarım aç. 15.000 lira borcum var" diyen vatandaş canına kıymak istedi. İntihar girişiminde bulunan vatandaşı bilinçsiz şekilde 'kurtarmaya' çalışan iki kişi vatandaşın yere düşmesine neden oldu. İntihar etmek isteyen vatandaş neredeyse ölüyordu. Düşme sonucu ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe'deki AVM'de korku dolu anlar. İntihar girişimi yaşandı. 'Açım ben aç. Çocuklarım aç...' Bilinçsiz müdahale öldürüyordu

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan alışveriş merkezinde (AVM) bir adam, 3. kattan atlayarak intihara kalkıştı. İntihar etmek için sarkan vatandaşı, çevredekiler ikna etmeye çalıştı. O esnada korkuluklara yakın olan iki kişi, intihar etmek isteyen adama bilinçsiz şekilde müdahale etmek istedi. Bilinçsiz müdahale facia ile sonuçlandı. İntihar etmek isteyen vatandaş yere düşdü. Son düşme anında tutunmaya çalıştığı görüldü.

Korku dolu o anlar AVM'de bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Yere düşen vatandaşı hayatını kaybettiği ancak ağır şekilde yaralandığı belirtildi. Tepkiler çığ gibi yükseldi. İntihar girişimlerinde çevredekilerin hassas davranması gerektiği uzmanların gelmesinin beklenmesi zorunluluğu hatırlatıldı.

İntihar etmek isteyen vatandaşın, "Açım ben aç. Çocuklarım aç. 15.000 lira borcum var" dediği iddia edildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler intihar maltepe
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin