Korkunç çatışma! İzmir'in sokakları Teksas'a döndü. Pompalı tüfekler konuştu!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde pompalı tüfeklerle çatışma çıktı. 4 kişi yaralandı. Olaya tanık olan vatandaşlar, "Teksas'a çevirdiler" diyerek isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç çatışma! İzmir'in sokakları Teksas'a döndü. Pompalı tüfekler konuştu!
DHA

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, sevdiği kızı vermeyen aile bireyleriyle sokak ortasında pompalı tüfekle çatıştı. 4 kişinin yaralandı.

Olay dün saat 14.00 sıralarında Örnekköy Pazaryeri yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 16 yaşındaki H.U., sevdiği kızı vermeyen aile bireyleriyle tartıştıktan sonra evine dönüp pompalı tüfeği aldı. Ailenin evine pompalı tüfekle ateş eden H.U.'ya aile bireyleri de yine pompalı tüfekle karşılık verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede çatışma sonucu saçmaların isabet ettiği 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olaya tanık olan ve haliyle panikleyen vatandaşlar, "Teksas'a çevirdiler" diyerek isyan etti.

16 YAŞINDAKİ GENÇ GÖZALTINDA

Olayın ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının beyanı ile olayı gerçekleştirdiği belirlenen H.U. adlı genci suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. H.U.'ya pompalı tüfekle karşılık veren şüpheliyi tespit etme çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin