İYİ Parti'de şoke eden istifa! İYİ Parti'den istifa eden ilçe başkanına rozetini Nebi Hatipoğlu taktı

Mayıs ayındaki seçim yenilgisinin ardından İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Seçimlere üç aydan az bir süre kala bir ilçe başkanı daha istifa etti. Eskişehir'de İYİ Parti Han İlçe Başkanı Fevzi Akpınar, partisinden istifa etti. AK Parti'ye katılan Akpınar'a rozetini Nebi Hatipoğlu taktı

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'de şoke eden istifa! İYİ Parti'den istifa eden ilçe başkanına rozetini Nebi Hatipoğlu taktı

Mayıs ayındaki seçim yenilgisinin ardından İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Seçimlere üç aydan az bir süre kala bir ilçe başkanı daha istifa etti.

Eskişehir'de İYİ Parti Han İlçe Başkanı Fevzi Akpınar patisinden istifa etti. Akpınar'ın yeni partisi de belli oldu. 

Akpınar, AK Parti'ye katıldı. Akpınar'ın rozetini İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu taktı. 

ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede günün erken saatlerinde Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Hatipoğlu, buradaki programının ardından Han ilçesine gelerek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

"İYİ PARTİ'DE KİMSEYE KIZGINLIĞIM, KÜSKÜNLÜĞÜM YOK"


İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye katılan Fevzi Akpınar, "Benim İYİ Parti'de kimseye kızgınlığım, küskünlüğüm yok. Ben sadece Nebi Beye inandığım güvendiğim için, kendisinin Eskişehir'e iyi hizmet vereceğini bildiğim için ve Han ilçesine daha iyi hizmet alabilmek adına Ak Parti'yi seçtim, burada daha iyi siyaset olacağına inandım. Şunu da belirtiyorum özellikle başta İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan olmak üzere, Emine Edizgil'e ve tüm ilçe başkanlarına, tüm İYİ Parti üyelerine saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum, başarılar diliyorum. Haklarımı helal ediyorum, onların da helal etmesini istiyorum" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin