İstanbul'da iş yerine silahlı saldırı: Bir kadın öldü

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda alışveriş yapan Murat D. ve Sema D. ağır yaralandı. Sema D. hastanede hayatını kaybetti. Saldırganın rahat tavırları anbean kameralara yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da iş yerine silahlı saldırı: Bir kadın öldü

Esenyurt'ta bir iş yerinde alış veriş yapan Murat D. ve Sema D. uğradıkları silahlı saldırı da ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Sema D. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, motosikletle olay yerine geldikleri belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, 19.00 sıralarında Fatih Mahallesi, Ünverdi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre motosikletle iş yerinin önüne gelen saldırganlardan biri inerek içeride alış veriş yapan Murat D. ve Sema D.'ye silahla ateş etti. Murat D. ve Sema D. ağır yaralanırken saldırganlar geldikleri motosikletle olay yerinden kaçtı. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin kaçarken havaya ateş ettiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Sema D. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken Murat D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin