CHP'li ismin korkunç ölümü! CHP'li eski belediye başkan yardımcısı 12. kattan düşerek hayatını kaybetti. Dünya Bankası'nda danışman olarak çalışmıştı. Gülsün Bor Güner kimdir?

İntihar ettiği açıklanan Ankara’da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner'in 12. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Geçen dönem belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten 50 yaşındaki Bor, 31 Mart seçimlerinde Çankaya belediye başkan aday adayıydı. Vertigo hastası olduğu belirtilen Bor kısa bir dönem Dünya Bankası'nda danışman olarak çalışmıştı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li ismin korkunç ölümü! CHP'li eski belediye başkan yardımcısı 12. kattan düşerek hayatını kaybetti. Dünya Bankası'nda danışman olarak çalışmıştı. Gülsün Bor Güner kimdir?

Bir önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Kiraz Gülsün Bor Güner  sabah saatlerinde Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdalı Patika Sokak’ta bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düştü.

Güner’in düştüğünü gören yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sev edildi. Sağlık ekipleri, Güner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Güner’in cansız bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yakınları, vertigo hastası olan Güner’in psikolojik sorunları bulunduğunu iddia etti.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

GÜLSÜN BOR KİMDİR?

1974 yılında Ankara’da doğdu. Ortaokul eğitim ve öğretimini TED Ankara Koleji, lise eğitini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlayan Gülsün Bor, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

Dünya Bankasında kısa dönemli danışman olarak çalışmıştı. 2003 yılında ise, tekrar Türkiye’ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü, İç Borç Yönetimi Dairesinde Şube Müdürü ve 2010 yılında, T.C. Vaşington Büyükelçiliğine Ekonomi Müşaviri olarak atanmış ve üç yıl süreyle görev yapmıştı.

2014 yılında Çankaya Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak 10 yıl görev yapan Bor, 31 Mart Yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Çankaya Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Gülsüm Bor Güner evli ve bir çocuk annesiydi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin