Fatih Terim futboldan uzak kalamadı yeni takımına gözü kapalı imza attı. İki yıllık anlaşma tamam

Panathinaikos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni adresinin neresi olacağı merak edilen Fatih Terim, Al Taawon ile anlaşma masasına oturdu. Panathinaikos ile başarısız geçenn macerasının ardından Suudi Arabistan ekibi Al Taawon ile iki yıllık anlaşmaya hemen varan Fatih Terim imzasıyla herkesi şaşırttı. Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'un önümüzdeki günlerde Fatih Terim'i açıklaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim futboldan uzak kalamadı yeni takımına gözü kapalı imza attı. İki yıllık anlaşma tamam
Arşiv

Panathinaikos'a imza atarak herkesi şaşırtan Fatih Terim tüm futbolseverleri bir kez daha ters köşeye yatırdı ve Suudi Arabistan ekibi Al Taawon anlaşmaya vardı.

Panathinaikos kariyerine iddialı başlasa da ligde kaçan şampiyonluğun ardından görevine son verilen ve kariyerine hangi takımda devam edeceği merak edilen Fatih Terim sevenlerini çok fazla bekletmedi ve Panathinaikos'tan sonra yeni durağı Al Taawon oldu.

Yeni bir meydan okumaya hazır olduğu öğrenilen Fatih Terim'in, Suudi Arabistan ekibi Al Taawon ile sözleşmedeki son pürüzleri halletmesinin ardından iki yıllık anlaşmaya imza atması bekleniyor. İsmail Kartal ile de ilgilenen Al Taawon'un ayrıca Fatih Terim'e yüksek bir miktarda maaş ödeyeceği de iddia edildi.

Fatih Terim, beş ay süren Panathinaikos kariyerinde yeşil-beyazlı ekibinde tüm kulvarlarda 26 resmi maça çıkmıştı. 71 yaşındaki teknik adam, bu mücadelelerde 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayarak 1.85 puan ortalaması tutturmayı başarmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin