Beşiktaş'ta kalıcı olamadı, apar topar yollanıyor. Teklif gelince hemen kabul edildi

Beşiktaş'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak beklediği performansı alamadığı Daniel Amartey'e, İskoç devi Celtic talip oldu. Son maçlarda formanın yüzünü unutan ve Beşiktaş kadrosunda düşünülmeyen Daniel Amartey'in transferini çok isteyen eski hocası Brendan Rogers, siyah-beyazlı ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın da Amartey transferinde zorluk çıkarması beklenmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta kalıcı olamadı, apar topar yollanıyor. Teklif gelince hemen kabul edildi

Leicester City'den bedelsiz olarak transfer edilen ve bu sezon kadronun değişilmez isimlerinden birisi olması düşünülen Daniel Amartey performansıyla resmen sınıfta kaldı.

Ligde oynanan son altı maçta formanın yüzünü unutan Daniel Amartey'e eski hocası Brendan Rogers talip oldu. İskoç devi Celtic'in başında olan Brendan Rogers'ın, Daniel Amartey'in transferi konusunda oldukça ciddi olduğu öğrenildi.

Daniel Amartey'in de tekrar eski hocası Brendan Rogers ile çalışmak istemesi üzerine Beşiktaş'ın deneyimli stoperin transferinde İskoç ekibine zorluk çıkarmayacağı iddia edildi.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve Afrika Kupası nedeniyle Beşiktaş'tan uzun süre ayrı kalan Daniel Amartey tüm kulvarlarda 27 maça çıktı ve UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Tirana karşısında 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin