Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Yeni listede çok büyük sürprizler var

Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde Selahattin Baki yer almazken, en dikkat çeken yeni üye Acun Ilıcalı oldu. Ali Koç ayrıca seçimden hemen önce Aziz Yıldırım'ı canlı yayına çıkmaya davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Yeni listede çok büyük sürprizler var
Arşiv

Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu.

Ali Koç'un şu anda mevcut yönetim listesinde olan Selahattin Baki, İlker Dinçay, Ömer Okan ve Can Gebetaş gibi önemli isimler yeni yönetim kurulu listesinde yer almadı. Ali Koç'un listesinde en dikkat çeken isim ise Acun Ilıcalı oldu.

Ali Koç'un listesinde yer alan isimler şu şekilde:

Erol Bilecik
Burak Kızılhan
Sertaç Komsuoğlu
Acun Ilıcalı
Ahmet Ketenci
Alper Alpoğlu
Cenk Öztanık
Eren Dişli
Ergun Özen
Esin Güral Argat
Fethi Pekin
Hakan Safi
Hamdi Akın
Hüseyin Bozkurt
Hulusi Bengü
Kemal Danabaş
Mehet Dereli
Nedim Keçeli
Özgür Özaktaç
Rıfat Perahya
Selma Rodopman

Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Yeni listede çok büyük sürprizler var

Ali Koç'un basın toplantısından öne çıkan satır başları ise şu şekilde:

"Başarılarımızla da hatalarımızla da tamamıyla yüzleştik. Hedeflerimizin henüz amaçladığımız düzeye gelmediğinin farkındayız. Tüm süreci analiz ettik, karşıdan bir gözle kendimizi kritik ettik. İlk dönemimizde futbol takımımızda doğru yapmadığımız olmuştur. Açık yüreklilikle söylüyorum ki geçmişte yaşananlardan çok şey öğrendik, neler yapılması gerektiğini bugün çok çok daha iyi görüyoruz."

"Benim Fenerbahçe'den tek kuruş alacağım yoktur. Bunu daha evvel de söyledim. Aksini iddia edenler şerefsizce yalan söylüyorlar. Bunu yazanlara değil, söyletenlere bakmak lazım."

"Tüm adaletsizliklere rağmen şampiyonluk şansını son haftaya taşımış bir kadro kurduk. Her açıdan tarihi bir sezon oldu. İnşallah sonu şampiyonlukla biter. Futbolda son dönemde başarılı bir istikrar sağladığımız aşikardır. Bu da geleceğe çok daha ümitle bakmamızı sağlamıştır."

"Son 10 sene ve 5 senenin toplam puan tablolarına baktığımızda bu söylem net şekilde doğrulanmaktadır. Fenerbahçe bu tablolarda hep zirvede olmuş ancak şampiyon olması o veya bu şekilde engellenmiştir. Fenerbahçe ne hikmetse bu dönemlerde hep sarı ve kırmızı kart listesinde de zirvede olmuştur."

"Ali Koç varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar' lafı üstünden seçim stratejisi güdenlere bir lafım var. Katıldığım 2 TV kanalında bunu bahsettim. Bu kesinlikle teslimiyet ifadesi değildir. O psikolojide olsaydık Fenerbahçe çoktan havluyu atardı. Bu sözler tam tersine bir isyanın dışa vurumuydu. Burada söz konusu olan şahsımın kimliği ile ilgili bir durum değildir. Yaşadığımız gerilimin esas sebebi camiamızın ilkeleri ve duruşudur. Fenerbahçe son 20 yılda yoğun saldırılara maruz kalmış ve kalmaya devam etmektedir."

"Her haftası başka skandal olan bir lig. Sistemin içindeki böcekler tek tek ortaya çıkmaya başladı. Söz size, bunların hepsinin kökünü hep birlikte kazıyacağız."

"Öyle bir takım yaratacağız ki benim size şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak."

"Geldiğimiz nokta itibarıyla, önceki başkanımız 6 sene boyunca genel kurullarımıza gelmeyip dışarıdan ağır salvolar yaparken, genel kurullarımızdan bir gün önce garip, ilginç ama kendine ve karakterine uygun tarzda toplantılar yaparken hep rica ettik, 'Gelin, nerede isterseniz televizyona çıkalım ve kendimizi anlatalım.' dedik. İnsanlar bizi anlasın istedik. Ona pek rağbet etmemişti ama şimdi hiç tereddüt etmeyeceğini düşünüyorum zira kendisi tekrar aday oldu, öz güven tavan yapmış olarak görüyorum. Yelkenleri rüzgarla dolmuş, hızla ilerliyor. Aday olduğu için de kongre üyelerimize duyacağı saygıdan dolayı, son 6 senede yerleştirdiğimiz Fenerbahçe demokrasisi kültürüne uymak adına iki aday olarak TV'ye çıkıp sizleri çok daha iyi aydınlatacağımızdan zerre kadar şüphem yok."

"Sayın başkanın aday olmasını Fenerbahçe'nin bekasından çok Ali Koç'tan alınacak bir intikam olarak görüyorum."

"Erden beye teşekkür edeceğimi sanmazdım ama kendi başkanını yalanladığı için teşekkür ederim. Yakından uzaktan böyle bir konuşma geçmedi. Sayın başkanın bu ilk yalanı değil. Ülkemizde yalan söyleyenler değil, doğru söyleyenler kendini ispat etmek zorunda."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin