İstanbul semalarında İmamoğlu'nu çıldırtacak görüntü. Öyle bir şey yazıldı ki...

İstanbul’da gökyüzüne bakanlar büyük şaşkınlık yaşadı. Yüzlerce drone ile gökyüzüne “CHP’li İBB günde 1850 otobüs arızası ile İstanbul’u dünyada aynı anda en çok otobüs bozulan şehir yaptı” yazısı yazıldığı iddia edilmişti. Ancak yazıların dronelarla değil bilgisayar yardımıyla yazıldığı ortaya çıktı. Bu yazının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu çok kızdırdığına yönelik yorumlar sosyal medyada yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul semalarında İmamoğlu'nu çıldırtacak görüntü. Öyle bir şey yazıldı ki...

Türkiye adım adım 31 Mart yerel seçimlerine gidiyor. Seçim sonucunun ve adayların en çok merak edilen kentlerin başında İstanbul geliyor. İstanbul'da CHP mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'nu gösterirken AK Parti ve MHP'nin adayı Murat Kurum oldu.

Zafer Partisi sürpriz bir hamle yaparak Alparslan Türkeş'in son atadığı Ülkücü Ocakları Genel Başkanı olan Azmi Karamahmutoğlu'nu aday gösterdi.

Son dönemde CHP ile 'ittifak ve 'işbirliği' görüşmeleri yapan DEM Parti'nin aday gösterip göstermeyeceği ise merakla bekleniyor. Edirne'de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş eşi ile yaptığı görüşmenin ardından İBB Başkan adaylığına talip oldu.

Belli olan adaylar ise seçim çalışmalarına başladı. İstanbul semalarında geçtiğimiz gece yazıldığı iddia edilen görseller dikkat çekti. Son dönemde 'bozuk otobüslerle', 'kazalarla', 'gecikmelerle' gündeme gelen İETT eleştiri yağmuruna tutuldu.

Gökyüzünde, “CHP’li İBB günde 1850 otobüs arızası ile İstanbul’u dünyada aynı anda en çok otobüs bozulan şehir yaptı” yazıldı.

Bu yazılamayı kimin yada kimlerin yazdığı öğrenilemedi. Ancak görüntüler sosyal medyada ses getirdi. 'Ekrem İmamoğlu'nu çıldırtacak görüntüler' yorumları yapıldı.

Görüntülerin dronelarla değil bilgisayar programları ile yapıldığı ortaya çıktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin