İstanbul hafta sonuna alevler içinde girdi: 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı bitişiğindeki binaya da sıçradı

İstanbul cumartesi gününe alevler içerisinde girdi. Pendik'te 3 katlı binanın çatısı bir anda alevler içerisinde kaldı. Sabaha karşı başlayan yangın yan binaya da sıçradı. Korku dolu anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul hafta sonuna alevler içinde girdi: 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı bitişiğindeki binaya da sıçradı

Pendik'te 3 katlı binanın çatısında başlayan yangın, bitişiğinde bulunan binanın çatısına da sıçradı. Alev alev yanan çatı katı itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, her iki binada hasar oluştu.

Yangın, saat 03.00 sıralarında Esenyalı Mahallesi, Mimoza Sokak üzerinde bulunan bir binanın çatısında çıktı. İddiaya göre, 3 katlı binanın çatı kısmında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede bitişiğinde bulunan 4 katlı binanın çatısına da sıçradı.

EKİPLER OLAY YERİNDE

Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alev yanan çatılara müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri, olay yerine emniyet şeridi çekerek, sokağı giriş çıkışlara kapattı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler olayla inceleme başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin