Eski dostlar düşman oldu. Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e sert yanıt

Bir zamanlar abla kardeş olduklarını söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki ipler koptu. İmamoğlu, Akşener'in kendisine yönelik söylediği "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde" sözlerine sert yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Eski dostlar düşman oldu. Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e sert yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç'i ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün yapılan İYİ Parti İstanbul lansmanındaki, "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" sözlerine yanıt verdi.

“ARTIK MUHATAP ALMAYACAĞIM”

İmamoğlu, "Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan birtakım siyasi konuşmalarda eksik, fazla; tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır" dedi.

İstanbul’da bir proje olduğu ya da kendi projelerine dair bir ifade edilmediği sürece bir cevap vermeyeceğini söyleyen İmamoğlu, "İstanbul'a dair bir proje, İstanbul'da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Benim işim İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz beş yılın hesabını vermek, gelecek beş yılla ilgili de tasarım ve tasarruflarımızı aktararak en güçlü şekilde, tarihi bir oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin