Cumhur ittifakı'nın Etimesgut adayı Enver Demirel'den tv100'e özel Erdal Beşikçioğlu açıklaması: İşi kolay değil, sanatını yapmaya devam etsin

Yerel seçimlere haftalar kaldı. tv100'de Başak Şengül'ün sunduğu Doğru Yorum Özel programına konuşan Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, CHP'nin Etimesgut Adayı Erdal Beşikçioğlu hakkında "Şu anda biz meydanlarda şunu görüyoruz; Erdal Bey’in işi öyle kolay değil. Ben de zaten Erdal bey iyi bir sanatçıdır, sanatını yapmaya devam etsin diyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhur ittifakı'nın Etimesgut adayı Enver Demirel'den tv100'e özel Erdal Beşikçioğlu açıklaması: İşi kolay değil, sanatını yapmaya devam etsin

Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, tv100 Doğru Yorum Özel programında Başak Şengül'ün sorularını yanıtladı.

Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel'in açıklamalarından önce çıkan satır başlıkları şu şekilde:

Enver Demirel, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu hakkında "Şu anda biz meydanlarda şunu görüyoruz; Erdal Bey’in işi öyle kolay değil." ifadelerini kullandı.

Başak Şengül'ün "Behzat Ç.’yi izliyor muydunuz Enver Bey?" sorusu üzerine "Bir-iki bölüm bakmıştım" dedi. Şengül'ün "Popüler bir rakip ne ifade ediyor sizin için?" sorusuna yanıt olarak Demirel, "Farklı bir şey öncelikle onu söyleyeyim. Erdal Bey bir sanatçı. Bu sanatını iyi yapıyor mu yapmıyor mu? buna bakmak lazım. Erdal Bey’in de bu yönüyle başarılı olduğunu söylemek gerekir. Erdal Bey başarılı bir oyuncudur." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Erdal Beşikçioğlu hakkında yaptığı konuşmayla ilgili konuşan Demirel, şu ifadeleri kullandı:

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLAMASI

"Bir gün bizim Etimesgut’a Özgür Özel geldi. Sayın Özgür Özel Erdal Beyle ilgili tanıtımını yaparken çok enteresan ve üzücü bir şeydir, Kahraman Türk polisini hatırlattığı için biz aday yaptık diyor. Eğer ki Özgür Bey Kahraman Türk polisini canlandırdığı için aday yaptık diyorsa Rıza Baba’yı yapması lazımdı başta. Birilerinin Özgür Özel’e bu arkadaşın polis olmadığını, bir sanatçı olduğunu hatırlatması lazım.

Şengül'ün "Etimesgut’ta sizin önünüze gelen anketlerle vaziyet nedir? Sizin temas ettiğiniz seçmeninizde de nasıl bir bakış var?" sorusuna yanıt olarak Demirel, şu ifadelere yer verdi:

KAMUOYU YOKLAMALARI NE DİYOR?

"Hiçbir aday iddiasız konuşmaz ama biz ayağımız yere sağlam basarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Son yaptığımız çalışmalarda Etimesgut’ta gerçekten bugüne kadarki yaptığımız çalışmaların teveccüh gördüğünü, onay aldığını ve önümüzdeki seçimlerde de bize ‘Devam et’ noktasında bir sonuç çıkaracağını rahatlıkla söyleyebilirim."

Şengül'ün "Şu anda en yakın rakibinizle oy farkınız ne görünüyor?" soruna yanıt olarak Demirel, şöyle dedi:

RAKİPLER ARASINDAKİ FARK

"Anketler şu an 11’lerde gözüküyor fark. Bizimle en yakın rakibimiz arasında 10,5-11 fark gözüküyor bunu açmaya çalışıyoruz."

Şengül'ün "Geride bıraktığınız dönem Etimesgut için ne yaptınız?" soruna yanıt olarak Demirel, şu ifadelere yer verdi:

"Hayvan Hastanesi'nde başta sokak hayvanları olmak üzere, sahipli hayvanların da tedavisini, kısırlaştırılmasını sağlayacağız. Çiçek Hastanesi'nde de, vatandaşlarımızın evlerindeki çiçeklerin en iyi şekilde bakımı sağlanacaktır. Ahi Elvan Aile Yaşam Eğitim ve Spor Merkezi'ni hizmete açtık. Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'ni hizmete açtık. Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'ni hizmete açtık. Bu bağlamda 7 adet kütüphane açılışı gerçekleştirdik. Emekli vatandaşlarımız için beş adet emekli konağı inşa ettik.

"ZİYA GÖKALP TESİSİ'Nİ HİZMETE AÇTIK"

Gençlerimiz başta olmak üzere Etimesgutlu hemşehrilerimiz için 10 adet spor tesisi inşa ettik. Çocuklarımız için 5 adet kreş açılışı gerçekleştirdik. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'ni icra ettiğimiz Türk Beyleri Kent Meydanı'nı gerçekleştirdik. Atatürk Meydanı'nı inşa ettik. Atatürk'ümüzün Selanik'teki anne ve babasına ait olan evin bir benzerini Atatürk Ormanı'nın içerisinde, Atatürk Müzesi ve okuma evini gerçekleştirdik. Ve Türkiye'de çok nadir görülen Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi'ni inşa ettik. Ve burada yaklaşık 100'e yakın sivil toplum kuruluşuyla birlikte çalışıyoruz.

Ziya Gökalp Tesisi'ni hizmete açtık. Hanımefendiler için 2 adet Hanımlar Konağı yapıp hizmete açtık ve hanımların önde gelen isimlerinden birisi Halide Edip Adıvar'ın ismini de bu konaklardan birine verdik. Atakent Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtık. Etimesgut’un 6’da 1’ini yeşil alana çevirdik. "

Önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projelerle ilgili konuşan Demirel, şöyle dedi:

VAATLERİNİ AÇIKLADI

"Yeni dönemde biz zamanın en önemli sıkıntılarından birisi alkol ve uyuşturucu bağımlılığı biz geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde bilgilendirme toplantıları yaptık. Aileleri bilgilendirdik. Bu önümüzdeki süreçte AMATEM kuracağız."

Şengül'ün "Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı popülerliği nedeniyle Etimesgut ilçemiz tüm ülkede daha da popüler oldu. Bu sizin adınıza da bir avantaj sağladı mı?" sorusuna yanıt olarak Demirel, şu ifadeleri kullandı:

"Evet, o yönüyle faydası oldu. Ben de zaten Erdal bey iyi bir sanatçıdır, sanatını yapmaya devam etsin diyorum. Önümüzdeki seçimlerde inşallah kendisini sanat dünyasına tekrar göndereceğiz."

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin