Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü. Son yolculuğuna uğurlandı. Babası 'Bu vahşeti yazın' çağrısı yaptı

İzmir'de yaşayan 29 yaşındaki Gözde Karamus, boşanma aşamasında olduğu eşi Serdar Karamus (30) tarafından parkta tabancayla vuruldu. Hayatını kaybeden Gözde, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü. Son yolculuğuna uğurlandı. Babası 'Bu vahşeti yazın' çağrısı yaptı
DHA

Gözde Karamus dün (22 Aralık 2023 Cuma) İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yalı Mahallesi 6434 Sokak'taki Sedat Kahraman Parkı'nda hayatını kaybetti.

Söylenenlere göre boşanma aşamasında olan tekstil firması çalışanı Gözde Karamus, bir süredir işsiz olduğu bilinen Serdar Karamus ile parkta görüştü.

İkilinin tartışmasının kavgaya dönmesiyle Serdar Karamus yanındaki tabancayla eşini sırtından ve başından ardından da kendini başından vurdu.

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü. Son yolculuğuna uğurlandı. Babası 'Bu vahşeti yazın' çağrısı yaptı

YERE YIĞILDI

Üniversite mezunu olduğu ve yüksek lisans yaptığı öğrenilen Gözde Karamus, yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Gözde'yi ambulansla hastaneye kaldırdı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Serdar Karamus'un sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu aktarıldı.

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü. Son yolculuğuna uğurlandı. Babası 'Bu vahşeti yazın' çağrısı yaptı - Resim : 2

EVLİLİK BOYUNCA ŞİDDET GÖRDÜ

Gözde Karamus evliliği boyunca şiddet görürken çiftin bir süredir ayrı yaşadığı öğrenildi. Gözde Karamus'un, bugün öğle vakti Şemikler Merkez Camisi'ndeki cenazesine, babası Yüksel Madi, annesi Gülhan Madi, kardeşi Gamze Aktaş ile yakınları katıldı.

'BU VAHŞETİ YAZIN' ÇAĞRISI

Yüksel Madi, kızının tabutunun başında gazetecilere, "Bu vahşeti yazın. Bu ilk de, son vahşet de değil. Bu cinayetlere yasayla tedbir alınması lazım. Yüzlerce, binlerce ocaklar sönüyor" ifadelerini kullandı. Madi, helallik istendiği sırada da gözyaşlarını tutamadı. Yakınlarının da ağladığı Gözde Karamus, kılınan namazın ardından Sasalı Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü. Son yolculuğuna uğurlandı. Babası 'Bu vahşeti yazın' çağrısı yaptı - Resim : 3

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin