2022 yılının popüler makyajı belli oldu. Kadınlar bu yıl makyaj tarzlarını değiştirdi. Doğallığın ve ışıltının ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki 2022 yılı makyaj tüyoları neler, kadınlar hangi malzemeleri tercih etmeli?

Yaz sezonu yaklaşırken, özellikle kadınlar 2022 yaz makyaj trendlerini araştırıyor. Makyaj uzmanlarına göre, bu yıl doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan makyaj seçenekleri rağbet görüyor. Ayrıca, parıltılı dudaklar, cesur göz makyajları ve minimalist yüz makyajları trendler arasında yer alıyor. İşte 2022 yılının trend olan makyajı.

Google Haberlere Abone ol
2022 yılının popüler makyajı belli oldu. Kadınlar bu yıl makyaj tarzlarını değiştirdi. Doğallığın ve ışıltının ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki 2022 yılı makyaj tüyoları neler, kadınlar hangi malzemeleri tercih etmeli? - Resim: 3

“YAZ AYLARINDA STICK FORMDA ÜRÜNLER TALEP GÖRÜYOR”

Dilara Tortumlu, makyaj malzemelerinde stick formdaki ürünlerin yaz aylarında daha çok tercih edildiğine işaret ederek, “Her yaz olduğu gibi bu yaz da kolay taşınan ve pratik bir şekilde uygulanabilen stick ürünler talep görecektir. Çünkü allıklar, highlighter’lar, fondötenler ve güneş kremleri artık stick formda talep ediliyor. Özellikle krem ve losyon gibi ürünlerde pratik uygulama ön plana çıkıyor” diye konuştu.

Dilara Tortumlu, 2022 yaz makyaj trendlerinde mavi göz kalemi veya mavi eyeliner’ların da dikkat çektiğini kaydederek, şu bilgileri paylaştı:

“Bu yaz, kaş laminasyonu daha çok tercih edilecek. Yukarı doğru taranmış ve sabit duran kaşlar talep görüyor. Bu sebeple kaş sabitleyici jeller gibi ürünler yeni trendler arasına girdi. Kırmızı rujlar hiçbir zaman popülerliğini yitirmiyor. Dudak kalemlerinin tekrar trend olmasıyla bu yaz koyu renkli, çerçeveli, kırmızı dudaklara daha çok rastlayacağız. Kırmızı rujların, bembeyaz dişlerle ön plana çıktığına tanık olacağız”