2022 yılının popüler makyajı belli oldu. Kadınlar bu yıl makyaj tarzlarını değiştirdi. Doğallığın ve ışıltının ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki 2022 yılı makyaj tüyoları neler, kadınlar hangi malzemeleri tercih etmeli?

Yaz sezonu yaklaşırken, özellikle kadınlar 2022 yaz makyaj trendlerini araştırıyor. Makyaj uzmanlarına göre, bu yıl doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan makyaj seçenekleri rağbet görüyor. Ayrıca, parıltılı dudaklar, cesur göz makyajları ve minimalist yüz makyajları trendler arasında yer alıyor. İşte 2022 yılının trend olan makyajı.

Google Haberlere Abone ol
2022 yılının popüler makyajı belli oldu. Kadınlar bu yıl makyaj tarzlarını değiştirdi. Doğallığın ve ışıltının ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki 2022 yılı makyaj tüyoları neler, kadınlar hangi malzemeleri tercih etmeli? - Resim: 2

“2022’DE GRAFİK EYELINER TRENDLER ARASINA GİRDİ”

Güzellik Influencer’ı Dilara Tortumlu, pandeminin makyaj trendlerinde değişikliklere yol açtığını hatırlatarak, şöyle devam etti:

“Maskelerin altında göz makyajlarımızda sade ve nude tonları tercih ettik. Bu trend popülerliğini yitirdi ve artık daha renkli ve farklı tonlara ve uygulamalara evrildi. 2022’de grafik eyeliner trendler arasına girdi. Sadelik ve doğallığın yanında ışıltılı tonlar, mavi farlar ve kırmızı rujlar rağbet görüyor. İnce ten makyajları da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da popülerliğini korumaya devam ediyor.”

Sosyal medyada binlerce takipçisini moda ve güzellik önerileri ile yönlendiren güzellik fenomeni, 2022 sezonunun başında popülerliğini artıran ışıltılı aydınlatıcıların bu yaz aylarında tekrar sahnede olacağını belirterek, şu bilgileri paylaştı:

"Havalar ısınmaya başladı. Kadınlar ıslak, ışıltılı veya aydınlık bir görünüm istiyor. Highlighter, yeniden ön plana çıkıyor. Yaz aylarında hafif allıklar, gözaltı kapatıcıları, ışıltılı dudak nemlendiricileri ve aydınlatıcılar geri dönüyor. Ayrıca, ışıltılı ve sedefli göz kalemleri de talep görecek.”