2022 yılının popüler makyajı belli oldu. Kadınlar bu yıl makyaj tarzlarını değiştirdi. Doğallığın ve ışıltının ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki 2022 yılı makyaj tüyoları neler, kadınlar hangi malzemeleri tercih etmeli?

Yaz sezonu yaklaşırken, özellikle kadınlar 2022 yaz makyaj trendlerini araştırıyor. Makyaj uzmanlarına göre, bu yıl doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan makyaj seçenekleri rağbet görüyor. Ayrıca, parıltılı dudaklar, cesur göz makyajları ve minimalist yüz makyajları trendler arasında yer alıyor. İşte 2022 yılının trend olan makyajı.

Google Haberlere Abone ol
2022 yılının popüler makyajı belli oldu. Kadınlar bu yıl makyaj tarzlarını değiştirdi. Doğallığın ve ışıltının ön planda olduğu makyajlar trend oldu. Peki 2022 yılı makyaj tüyoları neler, kadınlar hangi malzemeleri tercih etmeli? - Resim: 1

Moda ve güzellik Influencer'ı olan 20 yaşındaki Dilara Tortumlu, kadınların evde kendilerinin yapabilecekleri yaz makyajları önerilerinde bulundu. “Kış aylarında soğuk tonlu göz farları ve bordo rujlar gibi makyaj ürünlerine çok rağbet vardı. Artık yaz ayları geliyor” diyen makyaj uzmanı Tortumlu, “Bu yaz, pastellere, pırıltılı makyaj ürünlerine ve parlak neonlara tanık olacağız. Vurgulanmış elmacık kemikleri ile daha sık karşılaşacağız. Yani 2022 yaz makyaj trendlerinde doğallık ve ışıltı ön planda olacak” sözlerini kaydetti.