Sürücülerin hayatını kurtaran müjdeyi duyurdu. Fiat Egea'larda standart olarak geliyor: Fiat Connect... Tofaş Mobilite Çözümleri Direktörü Hasan Erdoğan yeni uygulamayı tanıttı

Hayat kurtarıyor, kaza riski konusundaki yollarda anında size SMS atıyor, kaza anında ambulans yönlendirmesi yapıyor, uzaktan kapı açıp kapatabiliyor... Fiat AR-GE Merkezi tarafından devreye alınan bir mobil uygulama olan Fiat Connect'le ilgili bilgi veren Tofaş Mobilite Çözümleri Direktörü Hasan Erdoğan, Fiatk Egea'larda şu anda standart olarak sunulan hizmetle ilgili ayrıntılı bilgi verdi ve sürücülerin hayatını nasıl kolaylaştırdıklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Sürücülerin hayatını kurtaran müjdeyi duyurdu. Fiat Egea'larda standart olarak geliyor: Fiat Connect... Tofaş Mobilite Çözümleri Direktörü Hasan Erdoğan yeni uygulamayı tanıttı

TOFAŞ, Fiat müşterileri için yepyeni bir uygulamayı müşterilerinin hizmetine sundu. Şu anda Egea araçlarda standart olarak sunulan yeni hizmet tam bir akıllı yol asistanı...

Fiat Connect adlı özellikle cep telefonuna indirdiğiniz uygulamayla güvenli sürüş hemen yanınızda.

Yeni uygulama cep telefonlarına indirilebilip hemen kullanılabiliyor.

Fiat Connect uygulaması Egea araçlarda standart olarak sunuluyor ve hizmet bedeli olarak aylık küçük bir ödemesi var. Fiat otomobillerinde bu özelliği olmayanlar ise araçlarına Fiat Connect uygulamasını almak isterlerse yetkili servislerde belirli bir ücret karşılığında bu özellikten faydalanabiliyor.

Müşteri ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca ve en iyi deneyimi sunmak üzere devreye alınan Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı bağlanabilirlik uygulaması Fiat Connect yeni fonksiyonlarla sürekli zenginleştirilerek, Fiat müşterilerine güvenlik, kolaylık, katma değerli hizmetler boyutunda yenilikçi hizmetler ve ilave faydalar sunuyor. 

HAYAT KURTARIYOR

Yeni mobilite çözümle ilgili bilgi veren Tofaş Mobilite Çözümleri Direktörü Hasan Erdoğan, amaçlarını "Mobiliteyi A noktasından B noktası ulaşmak, hareket etmek, araçlara binmek olarak nitelendiriyoruz. Bu iki nokta arasında insan hayatını kolaylaştıracak teknolojilere çözümlere de 'mobilite çözümleri' diyoruz." sözleriyle özetliyor.

Türkiye’deki ilk ve en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan ve start-up iş birliğiyle 2018 yılında Fiat AR-GE Merkezi tarafından devreye alınan bir mobil uygulama olan Fiat Connect, Türkiye'nin ilk ve öncü bağlantılı araç teknolojisi.

Hasan Erdoğan, "Buradan hareketle; geçen senenin ortasında Egea’da Connect standart hale getirildi. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobiline sahip müşterilerimiz Connect teknolojisine ve Connect’in sunduğu katma değerli hizmetlere standart bir şekilde erişebiliyorlar." ifadesini kullanıyor.

Hasan Erdoğan, Fiat Connect’ in faydalarını sıralarken 'hayat kurtarıyor' özelliğine dikkat çekiyor ve otomobil sürücülerinin hayatını kolaylaştırdığını belirtiyor.

Cep telefonlarına indirilecek olan bu uygulamanın diğer özellikleriyse müşterilere aracınızla ilgili bilgiler vermesi ve avantajlar sunması.

Sürücülerin hayatını kurtaran müjdeyi duyurdu. Fiat Egea'larda standart olarak geliyor: Fiat Connect... Tofaş Mobilite Çözümleri Direktörü Hasan Erdoğan yeni uygulamayı tanıttı

KAZA ANINDA DİREK AMBULANS YÖNLENDİRİYOR

Hasan Erdoğan konuyla ilgili bilgi verirken şu ifadeleri kullanıyor: Fiat Connect’i geliştirirken müşteri araştırmaları yaptığımızda ilk çıkan konu, güvenlikti. Müşterilerimizin güvenlikle ilgili beklentilerinden hareketle geliştirdiğimiz ve müşterilerimizin yanında olduğumuzu hissettiren çok önemli bir ambulans hizmetimiz var. Kullanıcılarımız, olası bir kaza durumunda 7/24 çalışan Müşteri İlgi Merkezimiz tarafından anında aranıyor. Eğer kaza sonrası kendilerine ulaşabilirsek ambulans yönlendirmesi gerçekleştiriyoruz. Ya da herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını kendileriyle görüşüyoruz. Müşterimize ulaşamama durumunda ise kazanın gerçekleştiği noktaya direkt ambulans yönlendirmesi yapıyoruz. Bugüne kadar 884 kazada, 132 sefer ambulans yönlendirmesi yaptık.

Bu uygulamanın diğer bir özelliği ise yoldaki risk durumunu çıkarıp sürücüye uyarması. Hayat kurtaran bu özelliğe göre karayollarından alınan veriler anında sürücünün cep telefonundaki uygulamasına gönderiliyor ve Türkiye'nin en riskli 250 noktası için sürücü kaza riskine karşı ilgili bölgeye yaklaşınca uyarılıyor.

Erdoğan bunu, "Bir diğer hayat kurtaran özelliğimiz de karayollarından aldığımız veriler üzerinden sunduğumuz, Türkiye'nin en çok kaza yapılan en riskli 250 noktası için kullanıcılarımızı bilgilendiren “Kaza Kara Nokta Bİldirimi” uyarısı. Müşterilerimiz kaza gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu bu noktalardan birine  yaklaştığı zaman bir kalp atışı sesini andıran bir bildirimle  Kendilerine bir nevi “dikkatli ol” mesajı iletiyoruz." sözleriyle anlatıyor.

Sürücülerin hayatını kurtaran müjdeyi duyurdu. Fiat Egea'larda standart olarak geliyor: Fiat Connect... Tofaş Mobilite Çözümleri Direktörü Hasan Erdoğan yeni uygulamayı tanıttı - Resim : 2

UZAKTAN KAPI AÇMA ÖZELLİĞİ

Connect kullanıcıları ayrıca bu özellikle birlikte uzaktan kapı açma ve kapama yapabiliyor. Connect kullanıcıları araçlarından uzakta olsalar dahi  istedikleri  zaman araçlarının kapılarını; anahtara gereksinim olmadan, mobil uygulama üzerinden  açıp kapatabiliyor. Mobil uygulamada ayrıca araç sağlığı bilgisi, park lokasyon bilgisi ve çekilme bildirimi gibi değerli fonksiyonlar öne çıkıyor.

HIZ UYARISI VERİYOR

Yine connect kullanıcılarına  hız limiti uyarısı veriyor ve aracı siz kullanmıyor olsanız bile size uyarı gönderebiliyor. Yine araç yakıtı çeyrek deponun altına düşünce size en yakın akaryakıt firmasına yönlendiriyor. Ayrıca servisler için de ayrıcalığı bulunuyor. Servis ödemelerinizi de temassız bir şekilde ve uygulamada üzerinden yapabiliyorsunuz.İstanbul'daki İspark lokasyonlarını ya da diğer büyük illerdeki otoparkların konumlarını da ihtiyaç duyulması halinde; yine mobil uygulama üzerinden, “yakınımdakiler” sekmesinde görebiliyorlar.

Bu arada Apple Watch ve diğer Android akıllı saatlerden de FIAT Connect özelliklerine  erişme imkanı var.

AKILLI SERVİS UYGULAMASI

Hasan Erdoğan ayrıca akıllı servis uygulamasını da tanıtırken, "Hayatı kolaylaştırmaya yönelik bir diğer konu da Akıllı Servis Uygulamamız. Türkiye'de olmayan yepyeni ve geleceğin satış sonrası hizmetlerini şekillendirecek bir hizmetini geliştirdik.Akıllı Servis, Fiat Connect teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir yapı.Araçların servis zamanı geldiğinde kullanıcıların kafalarında Ne kadar ödeyeceklerine dair bir soru işareti olur. Akıllı servis ile bu soru işaretini ortadan kaldırdık. Egea sahiplerine özel olarak geliştirilen bu hizmet, servis maliyetini müşterilerimiz için öngörülebilir ve net hale getiriyor. Akıllı Servis ile Egea kullanıcılarına fiyat garantisi de vereceğimiz bir ürün sunuyoruz.  Akıllı Servis uygulamasnda iki yıl boyunca kilometre bazlı sabit fiyatlandırma ve aylık ödeme yöntemiyle, tam kapsamlı yetkili servis hizmeti alınabiliyor. Akıllı Servis aboneleri, her 100 kilometrede 79 TL ödüyor. Bunu da Connect üzerinden takip edebiliyor." diyor.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin