Son Dakika... Kredi kartına taksit kalkıyor mu? Bakan Mehmet Şimşek tartışmalara son noktayı koydu

Kredi kartına taksit imkanının kalkacağıyla ilgili iddialar gündemi sarsmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medyasından yaptığı paylaşımla tartışmalara son noktayı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Kredi kartına taksit kalkıyor mu? Bakan Mehmet Şimşek tartışmalara son noktayı koydu
Pixabay

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin kredi kartı açıklamasını alıntılayarak, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır" değerlendirmesini yaptı.

Bakan Mehmet Şimşek, kamuoyunda gündem olan kredi kartı düzenlemesine dair paylaşım yaptı. Taksitlerin kaldırıldığı haberlerinin yalanlandığı açıklamayı alıntılayan Şimşek, "Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam…" ifadesini kullandı.

Bakan Şimşek, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır. Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları net bir şekilde ortaya koyduk. Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam…" değerlendirmesini yaptı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, belirli sosyal medya hesaplarında dolaşan 'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasının doğru olmadığını bildirmişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin