Turnuva başlıyor! Haberden sonra oyunda da rakipler!

Medya kuruluşları, 'ofis oyunları'nda karşı karşıya geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. "Yarış Ofiste Başlar" sloganıyla 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında organize edeceği ''Ofis Oyunları-Basın Turnuvası' için geri sayım başladı.



Sinan Erdem Arena'da gerçekleşecek olan organizasyona son katılım tarihi ise bugün sona eriyor...





Yarışmaya başvuran medya kuruluşları şöyle:



TRTSPOR 



SABAH GAZETESİ



NTVSPOR



BEŞİKTAŞ TV



ANADOLU AJANSI



İHLAS HABER AJANSI



İSTANBUL WEBTV



SKY360



ÜLKE TV



MİLLİ GAZETE



FOX



STAR HABER



SPOR MEYDANI



HÜRRİYET



A SPOR



Katılacak olan takımlar  "Ofis Futbolu" ve "Masa Oyunları" olmak üzere 2 kategoride mücadele verecek.



31 Ağustos Pazartesi saat 12.00'de başlayacak olan Spor A.Ş. Ofis Oyunları'nda açılış töreninin ardından gerçekleşecek ve efsane futbolcular ile usta spikerlerin yapacağı All-Star maçı ile başlayacak.





Turnuvada ilk 2 gün grup maçları gerçekleşecek. Grup maçları sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 ayrı seans halinde oynanacak. Sabah seansı 10:00- 13.30 saatleri, öğle seansı ise 13.30- 17.00 saatleri  arasında olacak.



İlk gün sabah seansında A, öğlen seansında B grupları, ikinci gün sabah seansında C, öğlen seansında D gruplarındaki takımlar mücadele edecek.



Büyük ödüle adım adım yaklaşılırken, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükselecek. 3. gün ise adeta nefesler tutulacak. Spor A.Ş. Ofis Oyunları; çeyrek final, yarı final ve final maçları ile tamamlanacak.



İşte, ödüller:



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Ofis Oyunları'nı zirvede tamamlayan takımın her bir oyuncusuna iPhone 6 ödül olarak takdim edilecek. 2. Takımın tüm üyeleri bisiklet, 3. Takım ise Spor A.Ş. Özel Seti kazanacak.



Ofis Oyunları Basın Turnuvası'na katılmak isteyen medya kurumlarının 5 kişiden oluşan takım kadrolarını, takım kaptanının iletişim bilgisiyle ''gün sonuna kadar'' basin@sporas.com.tr mail adresine yollaması yeterli.



Ayrıca turnuvaya katılan her oyuncu ve takip eden basın mensuplarını organizasyon süresince sürpriz hediyeler bekliyor.



"Turnuva başlıyor! Haberden sonra oyunda da rakipler! " Galerisine Göz At




Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL!